Cum sa alegi marturiile pentru nunta

Articol scris de SelfEvents.ro
Cum sa alegi marturiile pentru nunta

Iti doresti sa iti impresionezi invitatii cu marturii de nunta deosebite, dar nu stii ce cadouri sa le oferi oaspetilor tai? Iti recomandam sa te gandesti la marturii care va reprezinta ca si cuplu, avand in vedere bugetul si tematica nuntii.

Iata cateva sugestii de care sa tii cont in alegerea marturiilor de nunta:

1. Alege marturii de nunta ieftine. Daca bugetul de nunta este restrans, poti opta pentru marturii tip cutiuta, pe care sa le asamblezi singur si sa le umpli cu bomboane. Marturiile se ofera de regula personalizate cu numele mirilor si data nuntii.

2. Alege marturii de nunta utile. Pentru o nunta memorabila, de la care invitatii sa ramana cu amintiri placute, mizeaza pe marturiile de nunta utile. De la marturiile solnite din ceramica in forma de inimioare la marturiile de nunta desfacator sticla, la nuntile din acest an se poarta cadourile practice, care pot fi folosite dupa eveniment.

3. Alege marturii de nunta cu dublu rol. Daca vrei sa le oferi invitatilor niste tratatii dulci, dar nu te multumesti doar cu acest lucru, mizeaza pe marturiile sarmulita realizate din metal. Acestea vin in diferite forme (bicicleta, inimia, colivie, cutiuta) si pot fi pastrate la loc de cinste in casele invitatilor dupa consumarea bomboanelor. Marturiile sarmulita au un design atractiv si reprezinta cadoul perfect pentru nuntile vintage.

4. Alege marturii nunta semne de carte. Acestea vor fi apreciate in primul rand de iubitorii de lectura si reprezinta un cadou amintire foarte placut. Invitatii isi vor aminti cu drag de nunta voastra ori de cate ori vor folosi semnele de carte primite in dar.

5. Alege marturii nunta figurine folclorice. Iubitorii de arta populara pot oferi invitatilor marturii de nunta figurine din lemn pictate manual. Acestea se aleg dupa zona de provenienta a mirilor. Simpaticele figurine folclorice reprezinta cea mai buna idee pentru o nunta autentic romaneasca.

6. Alege marturii de nunta Mrs & Mr. Acestea sunt folosite cu precadere la nuntile Black-Tie, dar si la alte evenimente speciale. Astfel de marturii ii reprezinta simbolic pe cei doi miri, iar marturiile sare si piper in forma de inima, respectiv marturiile cutiuta Mire si Mireasa sunt cele mai solicitate de pe piata.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Se apropie marele eveniment, iar lista de invitati a depasit deja numarul de o suta persoane? Atunci...
Daca ai fost ceruta in casatorie si vrei sa faci o surpriza placuta invitatilor care participa la...
Ziua nuntii este un eveniment de neuitat pentru orice cuplu. Pentru ca nunta sa fie o amintire...