6 semne care arata ca partenerul tau este indisponibil din punct de vedere emotional

 6 semne care arata ca partenerul tau este indisponibil din punct de vedere emotional

Relatiile de cuplu nu sunt usor de intretinut, iar acest lucru devine si mai greu, daca partenerul este indisponibil din punct de vedere emotional.

Iata 6 semne din care va puteti da seama de acest lucru:

1. Partenerul are o atitudine schimbatoare. De exemplu daca intr-o zi pare disponibil, in alta indisponibil sau daca ba vrea sa va mutati impreuna, ba nu vrea, inseamna ca acesta este indisponibil din punct de vedere emotional. Acest tip de persoane sunt foarte schimbatoare, alternand gandirea practica cu atitudinea sentimentala, iar o relatie de cuplu cu un astfel de partener nu va fi niciodata una reusita.

2. Partenerul se pune mereu pe primul loc. Este bine sa ne punem pe primul loc in anumite situatii, insa o relatie de cuplu presupune un efort de colaborate. Acest tip de parteneri se gandesc mereu numai la ei insisi si iau decizii fara sa-si consulte jumatatea, fiind indisponibili din punct de vedere emotional.

3. Partenerul este interesat doar de o relatie sexuala. O relatie de cuplu nu presupune doar partea fizica. Acest tip de persoane nu doresc sa petreaca timp cu partenerul de cuplu dupa terminarea actului sexual si se enerveaza daca celalalt isi doreste acest lucru. Acesta este un semn clasic de partener indisponibil emotional.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Un om vesnic nemultumit, rautacios are mari probleme de socializare, de relationare cu oamenii apropiati. Sursa unui...
Cand inchei o relatie, incepi sa analizezi ce s-a intamplat, cauti adevarata cauza a despartirii. Este greu...
Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...