Cum iti dai seama ca o FEMEIE n-a mai avut activitate sexuala de mult timp

Cum iti dai seama ca o FEMEIE n-a mai avut activitate sexuala de mult timp

Daca esti un barbat liber si crezi ca ai intalnit femeia pe care o doresti, trebuie sa stii cum sa te comporti pentru a o cuceri. Nu e suficienta comunicarea, asa ca mare atentie la detalii, la comportamentul sau!

O femeie care nu s-a mai bucurat de multa vreme de atentia unui barbat(motivele pot fi diverse si nu sunt subiectul discutiei noastre), are tendinta de a se comporta ciudat, de se autotrada, inconstient, printr-o serie de gesturi. Iata care sunt acestea:

1. E nesigura. Cand esti aproape de ea, iti accepta avansurile, insa, in scurt timp, isi schimba parerea. Nu e de judecat! Subconstientul ii transmite acea chimie, nevoia apropierii, dar ratiunea ii spune ca nu trebuie sa se grabeasca.

2. E agitata. Unei femei care a trecut printr-o lunga perioada de abstinenta, nu-i e deloc usor! Poate suferi, deja, de anumite complexe. Aparitia unui posibil nou partener o bucura si o nelinisteste, in acelasi timp. Daca accepta relatia si nu va fi la nivelul asteptarilor? De aici, starea de agitatie. Daca observi ca gesticuleaza peste masura, sa fii sigur ca are nevoie de un barbat. Depinde de tine sa devii alesul! :)

3. E foarte sensibila la atingeri. Daca tresare cand o atingi usor, inseamna ca nu prea se mai poate controla. E clar ca a trecut amar de vreme de cand a fost iubita! Dorinta e mare, la fel si teama, asa ca ai rabdare! Doar nu vrei s-o indepartezi!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te-ai indragostit pentru prima oara si simti ca fara ea nu poti respira? O doresti din toate...
Fantezii sexuale! Orice om le traieste, la un anumit nivel, mai mult sau mai putin intens. Se...
Unii il numesc sex, altii, dragoste. Indiferent cum numim fenomenul, oamenii il fac din placere si pentru...