Femei. Cum reactioneaza corpul cand nu mai faci sex

Femei. Cum reactioneaza corpul cand nu mai faci sex

Actual sexual este foarte important, atat pentru procreare, cat si pentru sentimentul de fericire la care orice om nutreste. Din pacate, abstinenta nu face rau doar psihicului uman, ci si fizicului, iar in cazul femeii semnele pot deveni evidente.

Iata ce se intampla in organismul unei femei daca nu face sex o perioada indelungata:

1. Senzatia de durere din timpul menstruatiei creste. Conform legendelor populare, actul sexual in timpul menstruatiei nu e deloc sanatos. Gresit! Acesta chiar ajuta! Uterul se contracta datorita orgasmului. iar sangele va fi eliminat mai repede. Astfel, crampele menstruale sunt atenuate.

2. Libidoul scade. Mulrti specialisti arata ca abstinenta transforma femeia in mod negativ. SE pot instala lipsa de vlaga, de vitalitate, iar pofta de sex se diminuneaza incet dar sigur.

Citeste si: Cum iti dai seama ca o FEMEIE n-a mai avut activitate sexuala de mult timp

3. Infectiile urinare se pot instala mai usor. Studiile arata ca 80% dintre aceste infectii se manifesta la femeile aflate la premenopauza.

4. Peretii vaginali sunt afectati. Imbatranirea aduce de la sine o subtiere a peretilor vaginali. Lipsa actului sexual amplifica acest fenomen.

5. Creste nivelul de stres. In popor, se spune despre o femeie foarte nervoasa ca este nesatisfacuta din punct de vedere sexual. Nu e deloc o exagerare. O femeie care nu are partide amoroase regulate va deveni mai ursuza, mai stresata, mai nervoasa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oamenii, fie ca vorbim despre barbati sau despre femei, sunt diferiti. De multe ori, sunt foarte discutate...
Anxietatea de performanta sexuala poate afecta atat barbatii, cat si femeile. Ea poate fi declansata de temeri...
Esti insarcinata si ai vrea sa faci sex, dar ai temeri? Nu ai de ce! Credinta populara...