Cum se face salata ruseasca?

Cum se face salata ruseasca?

Salata ruseasca este o salata ce poate fi servita la fel de bine si iarna si vara si atuul ei e ca nu necesita prea mult efort si prea mult timp pentru a o prepara.

Iata de ce ai nevoie pentru a prepara acasa aceasta salata:

- cartofi

- maioneza

- sunca presata

- mazare

- morcovi

- castraveti murati (cornison)

- oua

Mod de preparare:

1

Mai intai se fierb cartofii si morcovii si se taie in bucatele mici (evident, fara coaja).

2

Sunca se taie si ea in bucatele mici si se pune, intr-un bol, peste cartofi si morcovi. Castravetii se taie si ei in bucatele mici si impreuna cu mazarea (cantitatile sunt variabile dar echilibrate pentru fiecare produs). Se adauga maioneza si se amesteca bine pana cand compozitia se leaga.

3

Apoi ouale se fierb (astfel incat galbenusul sa fie tare) si se taie bucatele mici care apoi se pun peste compozitia deja facuta. Peste se pune sare dar nu foarte multa pentru ca si castravetii murati sunt sarati.

4

Pentru un gust intens se va baga salata, inainte de servire, la frigider,  pentru cca 30 min.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vrei sa gatesti ceva rapid si foarte gustos? Avem solutia. Vorbim despre delicioasa salata de fasole verde...
Salata de cartofi poate parea o reteta saraca in ingrediente. Nu si aceasta! In opinia multor bucatari...
Combinata cu sfecla si mere, salata de telina este ideala pentru sanatate, de aceea nutritionistii o recomanda. ...