Cum sa eficientizezi munca in bucatarie. Tine cont de aceste sfaturi!

Cum sa eficientizezi munca in bucatarie. Tine cont de aceste sfaturi!

Unii oameni gatesc, din placere, mancaruri complicate si variate. Altii o fac mai mult din nevoie, ca o rutina inevitabila. Indiferent de ce parte a baricadei esti, iti aratam cum poti sa ai rezultate notabile in bucatarie; sa fii mai eficient, pana la urma.

1. Adauga sare si lapte peste conopida pentru a o pastra alba. Conopida tinde sa se innegreasca in timpul procesului de fierbere. Pentru a evita asta, adauga lapte si sare in apa in care urmeaza sa o fierbi.

2. Pastreaza aspectul legumelor si dupa fierbere. Legumele se pot distruge prin fierbere, frigere sau prajire. Nu si daca, le treci prin apa rece ca gheata, imediat dupa preparare. ;)

3. Foloseste sarea pentru a imbunatati calitatea dulciurilor. O jumatate de lingurita in aluatul dulce nu strica. Din contra! Aceasta scoate in evidenta gustul tuturor celorlalte ingrediente.

4. In locul cuburilor de gheata foloseste struguri congelati. Gheata poate afecta gustul unei bauturi precum vinul. Pentru a evita neplacerea pune boabe de struguri congelati in loc de gheata! Metoda functioneaza pentru orice bautura.

5. Metoda pentru orez. Daca vrei ca orezul pe care il gatesti sa nu fie o fiertura ce curge inestetic in farfurie, acopera cratita cu un prosop de bucatarie, imediat dupa ce ai oprit focul. Hartia absoarbe excesul de umiditate, iar orezul tau va fi compact, gata sa fie savurat!

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Bucatariile se dovedesc adesea a fi neincapatoare, oricat de mari ar fi. Pentru a evita acest neajuns,...
Produsele de curatare din comert nu sunt intotdeauna cea mai buna solutie pentru mentinerea curateniei in bucatarie!...
Adesea bucatariile pot fi neincapatoare, deoarece tindem sa adunam in ele multe lucruri inutile. Iata 15 articole...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare