Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Ciorba de peste se poate acri atat cu bors, cat si cu zeama de varza.
Ciorba de peste se poate acri atat cu bors, cat si cu zeama de varza.
Iata o reteta de ciorba de peste care se acreste cu zeama de varza. Pentru ca ciorba sa nu iasa foarte acra, inainte de a adauga zeama de varza in preparatul lichid, testati-o. La nevoie, o puteti dilua cu apa.
Ingrediente
- 3 litri zeama de varza
- zarzavat de supa
- 600 g peste
- verdeata.
Mod de preparare
Se fierbe cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa.
Cand este aproape gata, se pune pestele curatit si taiat in bucati potrivite.
Se lasa sa fiarba cat trebuie, se ia spuma, se potriveste de sare si se adauga dupa gust verdeata taiata marunt (marar, patrunjel, tarhon etc.).
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.