Android. Cum sa maresti volumul in casti

Android. Cum sa maresti volumul in casti

Esti nemultumit/a de nivelul volumui din castile Androidului tau? Atunci, foarte probabil, setarile nu sunt facute cum trebuie. Despre acestea, dar si despre Super Volume Booster, o aplicatie foarte buna de crestere a volumului, in cele ce urmeaza.

Metoda 1. Rezolvarea problemelor de sunet din meniul telefonului

Deschide settings(setari). Pictograma ca o roata de culoare gri se afla pe pagina principala(ecranul de pornire) a telefonului tau, de obicei, in partea de jos.

Atinge Sounds and vibration( Sunete si vibratii). Este, in mod normal, a doua optiune din meniu. Aici , ai o multime de posibilitati cum ar fi:

- Sound Mode(Mod sunet) . Daca telefonul este pe Vibration(Vibratii) sau pe Mute( sunet dezactivat), trebuie sa treci pe optiunea Sound.

- apasa pe Sound quality and effects(Calitatea sunetului si efecte) pentru a gasi mai multe optiuni de sunet. Poti selecta Dolby Atmos pentru a activa sau a dezactiva caracteristica sau pentru a modifica setarile de sunet.

- activeaza Dolby Atmos for gaming (Dolby Atmos pentru jocuri) , daca nu esti multumit de sunetul pe care il emite telefonul tau atunci cand rulezi un joc.

- atinge Equalizer( Egalizator) pentru mai mult control al volumului. Poti trece la o presetare sau sa glisezi pe volum pentru a crea o setare personalizata.

- activeaza Adapt Sound. O alta imbunatatire a sunetului poate fi realizata in sectiunea Adapt Sound. Aici, ai presetari potrivite varstei tale sau poti crea un profil de sunet personalizat.

Foloseste Volume. Aceasta setare se afla in a doua grupare din meniu. Glisorul Media Volume ar trebui sa fie la maximum, daca ai probleme cu volumul.

Metoda 2. Utilizeaza programul Super Volume Booster

Descarca si instaleaza Super Volume Booster din Google Play(Magazin Play). Acest program este gratuit si foarte apreciat de catre utilizatorii de Android. Trebuie sa ai aceasta aplicatie deschisa pentru a putea creste nivelul volumului. De exemplu, daca doresti sa asculti muzica preferata in Spotify, va trebui sa redai Spotify prin Super Volume Booster.

Deschide Super Volume Booster. Programul e usor de gasit dupa descarcare. Super Volume Booster apare, de obicei, pe unul dintre ecranele de pornire. Pe pictograma aplicatiei vei putea citi cuvantul Max.

Atinge Start. Cand deschizi aplicatia pentru prima data, trebuie sa atinge Start pentru a continua.

Apasa pe Continue to app(Continua catre aplicatie). Daca iti apare un anunt(aplicatia permite afisarea anunturilor publicitare), atinge butonul Continuare din coltul din dreapta sus al ecranului.

Atinge OK. Trebuie sa acorzi aplicatiei permisiunea de a utiliza microfonul si difuzoarele telefonului pentru ca aceasta sa poata fi functionala.

Selecteaza o crestere a volumului. Poti jongla cadranul de volum pentru a schimba intensitatea acestuia.

Apasa pe playerul muzical pentru a alege o sursa. O lista de surse se va regasi in partea de jos a ecranului.

Selecteaza o sursa pentru a o utiliza. Aplicatia selectata (Spotify sau Google Music) se va deschide si vei putea reda muzica folosind Super Volume Booster.

Citeste si: Cum sa incarci telefonul mobil. Evita aceste greseli

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Androidul tau se misca din ce in ce mai greu? Cel mai probabil memoria este prea plina...
Apelul prin telefon ramane una dintre cele mai folosite metode de comunicare in societatea moderna. Introduci un...
Astazi, iti aratam cum sa actualizezi aplicatiile de pe dispozitivul tau Android. Poti face update-urile atat manual...