Cum sa cureti mufa unui iPhone

Cum sa cureti mufa unui iPhone

Ai probleme la incarcarea iPhone-ului? Este posibil ca in interiorul mufei de incarcare sa se fi acumulat praf si alte murdarii. Din aceasta cauza, incarcarea este afectata. De aceea, iti dam o mana de ajutor! Iata cum sa cureti simplu mufa(portul) telefonului.

Cum sa cureti mufa iPhone-ului. Inspecteaza mufa:

- scoate carcasa telefonului. Scoate mai intai husa, daca folosesti una, apoi ocupa-te de carcasa. O tehnica comuna este sa desfaci un colt al carcasei, astfel incat apoi sa poti desprinde si restul carcasei.

- foloseste o lanterna pentru a lumina in interiorul mufei. Lumina te va ajuta sa vezi exact ce s-a acumulat in interiorul mufei.

Cum sa cureti mufa iPhone-ului.

- inchide telefonul. Astfel ai garantia ca nu ii provoci nicio defectiune in timpul curatarii;

- foloseste o periuta antistatica/periuta de dinti noua pentru a curata mufa. Freaca incet mufa. Perii vor intra in port si vor curata mizeria. Nu uda periuta! Risti sa strici telefonul!

- ajuta-te de o scobitoare. Daca periuata nu curata tot, foloseste o scobitoare pentru locurile in care murdaria persista. Introdu cu atentie scobitoarea in locurile mai ascunse , apoi strange muraria folosind o miscare circulara. Verifica scobitoarea. Daca aceasta s-a umplut de diverse resturi, curat-o cu un servetel, apoi termina curatarea portului.

- foloseste aer comprimat. Un tub cu aer comprimat indeparteaza orice mizerie din interiorul mufei de iPhone. Asigura-te doar ca tii tubul in pozitie verticala si la cativa centimetri de mufa in timp ce il utilizezi.

La final, indiferent ce metoda de curatare a mufei ai folosit, incearca incarcatorul. Cel mai probabil, va functiona!

Citeste si: Cum sa cureti corect telefonul

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cele mai multe sisteme stereo auto accepta deja conexiunea la iPhone-uri. In acest fel, ai siguranta ca...
Apple a anuntat pe 14 septembrie 2021 lansarea iPhone 13. Cel mai nou iPhone vine intr-o varietate...
Navigarea pe aplicatia Apple Maps ar trebui sa ofere indicatii vocale la fiecare pas, inca de la...