iPhone. Cum sa conectezi telefonul la sistemul stereo al masinii

iPhone. Cum sa conectezi telefonul la sistemul stereo al masinii

Cele mai multe sisteme stereo auto accepta deja conexiunea la iPhone-uri. In acest fel, ai siguranta ca poti asculta intotdeauna muzica ta preferata sau ca poti vorbi handsfree la telefon ori de cate ori conduci. Conectarea iPhone-ului la un sistem stereo auto este o procedura destul de usoara si poate fi facuta rapid.

iPhone. Cum sa conectezi telefonul la sistemul stereo al masinii. Prin bluetooth:

1. Verifica daca dispozitivul stereo al masinii are Bluetooth. Citeste manualul de utilizare pentru a vedea daca sistemul accepta conectivitate Bluetooth. De asemenea, poti cauta sigla Bluetooth pe sistem. Daca exista, cu siguranta functia e acceptata.

2. Treci pe modul de asociere Bluetooth cu dispozitivul stereo auto. Apasa butonul din meniu de pe radio pentru aa gasi meniul de asociere Bluetooth.

3. Activeaza Bluetooth pe iPhone. Acesta este, de obicei, dezactivat pentru a economisi bateria. Exista 2 moduri de a activa Bluetooth:

- deschide aplicatia Setari, atinge Bluetooth, apoi activeaza Bluetooth.

- gliseaza in sus din partea de jos a ecranului si atinge butonul Bluetooth pentru a-l activa.

4. Selecteaza dispozitivul stereo auto din lista de dispozitive Bluetooth de pe iPhone. Atata timp cat dispozitivul este in modul de asociere, ar trebui sa apara in lista de dispozitive Bluetooth disponibile. Poate fi etichetat cu numele stereo sau poate avea un nume aparte, de genul car media.

5. Introdu parola Bluetooth pe iPhone, daca ti se solicita. Daca dispozitivul stereo necesita o parola pentru a se conecta, aceasta va aparea pe afisajl radioului in timpul procesului de conectare si ti se va solicita sa o introduci pe iPhone. Introdu parola pentru a te conecta. De obicei, parolele sunt 0000 sau 1234.

6. Reda muzica si efectueaza apeluri.

iPhone. Cum sa conectezi telefonul la sistemul stereo al masinii. Prin cablu audio auxiliar:

1. Verifica daca dispozitivul stereo al masinii are un port auxiliar. Pe fata radioului auto ar trebui sa existe un port audio de 3,5 mm, similar cu portul pentru casti pe care il are iPhone-ul. Dispozitivele stereo auto au porturi auxiliare incorporate pentru a suporta playere MP3, smartphone-uri si alte dispozitive de redare a muzicii.

2. Cumpara un cablu auxiliar audio. Un astfel de cablu este un tip de conector de cablu dispus cu o mufa audio la fiecare capat care permite conectarea la orice dispozitiv electronic care are un port auxiliar. Poti cumpara cablul auxiliar de la orice magazin de electronice. Nu este scump.

3. Introdu un capat al cablului in mufa pentru casti a iPhone-ului si celalalt capat in portul auxiliar de pe sistemul stereo.

4. Seteaza radioul pe modul auxiliar(AUX). Vei face asta din meniul sistemului stereo. Astfel radioul va primi toate informatiile de la iPhone.

5. Reda muzica si efectueaza apeluri.

iPhone. Cum sa conectezi telefonul la sistemul stereo al masinii. Prin cablu USB:

1. Verifica daca radioul masinii accepta conexiunea iPhone. Cauta pe fata sistemului stereo un port USB, similar cu cel pe care il ai pe computer. Unele radiouri auto moderne au porturi USB incorporate pentru a permite redarea muzicii de pe unitati flash. Conectivitatea iPhone permite conectarea telefonului direct la radioul masinii folosind cablul de date. Nu toate radiourile auto care au porturi USB accepta conectivitate iPhone.

2. Conecteaza iPhone-ul la sistemul stereo al masinii. Introdu un capat al cablului de date in partea de jos a iPhone-ului si celalalt capat al cablului introdu-l in potul USB de pe masina.

3. Seteaza radoiul masinii in modul iPhone/USB. Vei face asta din meniul sistemului stereo. Aceasta setare va permite radioului masinii sa primeasca toate informatii de la iPhone. Majoritatea sistemelor stereo auto se vor schimba automat in modul iPhone sau USB in momentul in care conectezi iPhone-ul

4. Reda muzica si efectueaza apeluri.

Citeste si: Cum sa stergi muzica de pe iPhone

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apple a anuntat pe 14 septembrie 2021 lansarea iPhone 13. Cel mai nou iPhone vine intr-o varietate...
Ai probleme la incarcarea iPhone-ului? Este posibil ca in interiorul mufei de incarcare sa se fi acumulat...
Navigarea pe aplicatia Apple Maps ar trebui sa ofere indicatii vocale la fiecare pas, inca de la...