Cum sa te lasi de fumat. Zeama de lamaie e solutia

Cum sa te lasi de fumat. Zeama de lamaie e solutia

Orice fumator este constient de nocivitatea obiceiului sau. Cu toate acestea, se lasa de fumat cu mare dificultate sau chiar deloc. Explicatia: dependenta majora pe care o creeaza acest viciu.

E dificil sa te lasi de fumat, dar nu imposibil. Piata este invadata de solutii antifumat, care mai de care mai promitatoare, ce au, din pacate, cam acelasi rezultat: esecul. Inainte de a decide sa te lasi de fumat, gandeste-te daca esti pregatit, daca esti inarmat cu suficienta vointa. Odata ce ai constientizat dorinta sincera de a renunta la fumat, nu e necesar sa dai o fuga in farmacie pentru a cauta solutia salvatoare! Ai la indemana metode naturale, fara efecte adverse, care te vor ajuta sa lasi tigarile in trecut. Iata care sunt acestea:

1. Zeama de lamaie. Thailandezii au pus la punct un studiu care releva faptul ca zeama de lamaie e un antidot impotriva fumatului. Participantii la studiu au renuntat la acest viciu. Ori de cate ori aveau pofta de o tigara, luau o inghititura de zeama de lamaie, aceasta le oferea, in plus, o respiratie proaspata.

2. Sunatoarea. Nu s-a dovedit inca foarte clar, daca sunatoarea lupta impotriva dependentei de fumat, insa multe persoane care au folosit aceasta planta spun ca remediul functioneaza.

3. Acupunctura. Prin acest procedeu, este limitata nevoia de a fuma. In plus, sunt combatute simptomele fumatului, cum ar fi tusea tabagica.

4. Hipnoza. nu vezi nicio legatura intre fumat si hipnoza? Afla ca exista! Peste 60 de studii confirma faptulca hipnoza te poate ajuta sa te lasi de fumat.

Cum sa te lasi de fumat

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fumatul e nociv, iar majoritatea celor care fumeaza sunt constienti de asta. De cand au aparut, insa,...
Fumatul este extrem de nociv, iar de asta e constient chiar si cel mai inrait fumator. Ce...
Iata cum puteti evita efectele imbatranirii, in cativa pasi simpli, dupa cum urmeaza: 1. Evitati folosirea unui...