12 plaje necunoscute pentru vacanta

12 plaje necunoscute pentru vacanta

Majoritatea turistilor prefera plajele ca destinatie de vacanta.

Acestea sunt locuri ideale de relaxare, ce pot face pe oricine sa uite de grijile cotidiene, pentru cateva zile, insa pot fi uneori cam zgomotoase, in functie de notorietate.

Iata cateva plaje necunoscute ca si destinatii turistice, unde puteti avea o vacanta linistita si relaxanta:

1. Anse Source d’Argent, Seychelles
La Digue este o locatie superba, preferata de mari regizori si fotografi celebri. Datorita faptului ca este greu accesibila, aceasta plaja nu este foarte cunoscuta si este vizitata de putina lume. Totodata, bariera de corali din apropiere opreste valurile mari, facand apa ideala pentru inot.

2. Plaja Muriwai, Noua Zeelanda
Aceasta plaja cu nisip negru, preferata de surferi, reprezinta un loc ideal de vacanta, in care puteti vedea cea mai mare colonie de pasari de mare si puteti gasi scoici cu marginea verde in timpul refluxului.

3. Insula Panglao, Filipine
Pe aceasta insula retrasa din Visaya Centrala se poate ajunge din Insula Bohol. Statiunea ofera oaspetilor sansa de a gusta mancarea traditionala filipino-mediteraneana, de a amira delfinii si de a face scufundari.

4. Palm Beach, Barbuda
Daca sunteti in cautarea unei plaje romantice si linistite, acesta este locul ideal. Ascunsa de-a lungul coastei lagunei Codrington, Palm Beach este accesibila doar cu barca.

5. Alagoas, Brazilia
Din multimea de insule din Brazilia, Alagoas ofera un loc intim, umbrit de palmieri si scaldat de ape limpezi, ideal pentru a va petrece vacanta.

6. Majahuitas, Mexic
Majahuitas este cel mai bine pastrat secret din Puerto Vallarta. Aceasta plaja retrasa este accesibila doar cu barca, avand un lux aparte, ce nu poate fi gasit pe insulele din imprejurimi si oferind o gama larga de activitati, cum ar fi: pescuitul, scufundarile, plimbarile cu caiacul si plimbarile in natura.

7. Koh Lanta, Tailanda
Apa cristalina, nisipul fin, satele pescaresti, casele ridicate pe barne si cazarea foarte ieftina au transformat acest loc intr-o atractie pentru turistii dornici de liniste si pace.

8. Agonda Beach, Goa, India
Goa s-a transformat in anii 1990 intr-o destinatie ideala pentru petreceri si plajele au inceput sa atraga din ce in ce mai multi turisti, datorita mancarii rafinate, statiunilor, a hotelurilor si a vietii de noapte. Insa daca cautati un loc linistit si retras alegeti Agonda Beach.

9. Insula Fraser, Australia
Aceasta este una dintre cele mai mari insule de nisip din lume, acesibila cu feribotul. Insula are o lungime de 75 de mile si ofera locuri retrase turistilor dornici de liniste.

10. Insula Caprera,  Italia
Aceasta insula din Sardinia este in mare parte nelocuita si este cunoscuta pentru stancile din granit roz.

11. Insula Phu Quoc, Vietnam
Phu Quoc a devenit destul de cunoscuta in ultimii ani si tot mai multe afaceri turistice isi fac aparitia, asadar ar fi bine sa vizitati acest loc superb pana nu devine prea aglomerat.

12. Kelebekler Vadisi (Valea Fluturelui), Turcia
Pe aceasta insula uimitoare se poate ajunge doar cu barca sau pe jos, pentru aceia care se incumeta sa stabata verdeata luxurianta de pe plajele cu prundis. 

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te uiti la orizont intr- o dupa-amiaza perfect normala si observi ca cerul straluceste intr-o nuanta ciudata...
Daca doresti sa pleci intr-o vacanta palpitanta, astazi iti prezentam o lista cu unele dintre cele mai...