Psihogeometrie. Felul in care asezi lucruri releva personalitatea ta

Psihogeometrie. Felul in care asezi lucruri releva personalitatea ta

Psihologia ne poate spune multe despre abilitatile, talentele, caracterul si personalitatea unei persoane. Concluzii se pot trage inclusiv din felul in care o persoana aranjeaza obiecte in spatiu. Ramura psihologiei care se ocupa cu acest fenomen se numeste psihogeometrie.

Astazi, ti-am pregatit un test care te va ajuta sa gasesti punctele tari ale personalitatii tale. Priveste imaginea de mai jos si gandeste-te cum ai aseza ouale in cofrag.

Gata? Ai hotarat? Sa vedem rezultatele, acum:

VARIANTA A. Puctul tau forte este creativitatea. Intotdeauna ai idei geniale. Nu esti facut pentru un job fix, iar sarcinile plictisitoare te enerveaza la culme. Poti, in schimb, duce la bun sfarsit mai multe sarcini preferate in acelasi timp, fiind in centrul atentiei intotdeauna, indiferent ca te afli in familie sau la serviciu.

Ai capacitatea de a vedea esenta lucrurilor. Poti rezolva aproape orice problema, creand, in acelasi, timp, armonie in jurul tau. Stralucirea personalitatii tale atrage priviri admirative si garanteaza interesul celor din jur.

VARIANTA B. Ai o minte analitica si o logica greu de combatut. Esti un organizator innascut. Munca, organizarea si perseverenta te ajuta sa indeplinesti aproape orice sarcina cu usurinta.

Personalitatea ta analitica te recomanda ca un lider de incredere. Pentru a obtine succesul cat mai repede, incearca sa stabilesti niste tinte clare si nu te pierde in prea multe informatii. Bazeaza-te pe mintea uimitoare si vei atinge orice obiectiv.

VARIANTA C. Punctul tau forte este flexibilitatea. Esti capabil sa te descurci in fata dificultatilor, sa inveti lucruri noi si sa evoluezi, dand nastere unei lumi minunate in jurul tau. Acum, treci printr-o perioada de tranzitie. Apoi, un nou nivel te asteapta - in cariera, in viata personala si in relatiile socio-umane.

Flexibilitatea mintii tale iti va permite sa obtii succese in orice zona de activitate vei incerca. Foloseste-ti abilitatile, fii curios, accepta lucruri noi si vei fi un om de succes.

Citeste si: Test de inteligenta. 8 ghicitori greu de rezolvat

VARIANTA D. Principalele tale atuuri sunt determinarea si hotararea. Abilitatile de conducere, capacitatea de a analiza rapid o situatie si de a lua decizii, te vor ajuta sa atingi obiectivele profesionale. Oamenii sunt atrasi de tine, admirand abilitatile tale de concentrare si de evolutie.

Esti capabil sa vezi idei profitabile in aproape orice situatie. Coroborata cu increderea de sine si capacitatea decizionala, aceasta calitate iti aduce mereu succes. Pentru tine, obiectivele indraznete si ambitioase sunt o provocare, in orice moment.

Citeste si: Esti un geniu? Rezolva testul acesta in 10 secunde!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Te uiti la orizont intr- o dupa-amiaza perfect normala si observi ca cerul straluceste intr-o nuanta ciudata...
Foarte multi oameni iubesc testele psihologice. Unii fac astfel de teste pentru a verifica ceva, altii vor...