Imbracaminte toxica, haine interzise

Lista articolelor despre imbracaminte toxica si haine interzise pe AflaCum.ro

Articole despre imbracaminte toxica si haine interzise

Citeste cele mai noi articole despre imbracaminte toxica si haine interzise publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre imbracaminte toxica si haine interzise, pe AflaCum.ro!

Multe dintre hainele favorite sunt, din pacate, realizate din materiale sintetice. Arata bine si sunt confortabile, dar nu sunt sanatoase pentru pielea ta! Pot produce transpiratie urat mirositoare, eruptii cutanate, greata si alte complicatii. Mai jos iti prezentam o lista cu tesaturi pe care ar trebui sa le eviti, dar si o lista cu materiale care sunt sanatoase.

Materiale toxice pentru piele:

Poliesterul este unul dintre cele mai populare si mai utilizate tesaturi sintetice. Chiar daca este confectionat inamestec cu componente naturale, cum ar fi bumbacul, efectul sau poate fi daunator.
Cresterea temperaturii corpului duce la eliberarea substantelor chimice din acest material care sunt, mai tarziu, absorbite de pielea ta. Acest lucru poate provoca eruptii cutanate, mancarime, roseata, eczeme si dermatite.

Puloverele calduroase sau rochiile lejere, ciorapii preferati sau lenjeria intima de care suntem foarte incantati - atat de multe haine sunt facute din materiale sintetice. Chiar daca arata bine si sunt confortabile, acestea pot fi periculoase pentru piele si sanatatea generala , de la mirosuri neplacute ale pielii, eruptii cutanate, greata pana la complicatii mai grave. Produsele chimice din tesaturile sintetice nu sunt deloc prietene cu sanatatea omului.

5 tesaturi toxice:

1. Poliesterul este una dintre cele mai populare si mai folosite tesaturi sintetice. Chiar daca poate fi produs in combinatie cu un amestec de componente naturale, cum ar fi bumbacul, efectul sau tot poate fi nociv. In timp ce porti haine din poliester, pielea va respira cu greu. Mai mult, cresterea temperaturii corpului ajuta la eliberarea substantelor chimice din aceasta tesatura care sunt absorbite ulterior de piele. Acest lucru poate provoca o varietate de probleme si iritatii, cum ar fi eruptii cutanate, mancarime, roseata, eczeme si dermatita.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.