Revelion, macrou

Lista articolelor despre revelion si macrou pe AflaCum.ro

Articole despre revelion si macrou

Citeste cele mai noi articole despre revelion si macrou publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre revelion si macrou, pe AflaCum.ro!

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Din aceasta ultima categorie, iti prezentam astazi o reteta de macrou marinat in propria bucatarie. Dupa preparare, pestele poate fi consumat simplu sau in diverse salate calde/reci. Enjoy!

Macrou marinat. Ingrediente:

- o jumatate de kilogram de macrou eviscerat(2 pesti );

Revelionul vine intotdeauna cu multa mancare, distractie si voie buna! E perioada cand excesele alimentare si nu numai produc o multime de neplaceri romanilor. Balonare, greata, oboseala, stare generala de rau? Daca si tu te simti astfel, e cazul sa incepi programul de recupeare. Nu e ceva iesit din comun! Iti trebuie doar putina atentie si evident vointa.

Cum sa te recuperezi dupa masa de Revelion:

1. Evita sa consumi resturile alimentare. Daca masa a fost prea plina,cu sgiuranta a ramas multa mancare. Iti recomandam sa eviti rasfatul cu alimentele ramase de la masa de Revelion. Nu trebuie sa le arunci! Le poti foarte bine congela! Cam orice merge la congelator, de la carnea gatita frumos, pana la deserturile delicioase. De asemenea, daca nu vrei a congelezi mancarea , o poti reprepara pentru animalele din curte(caine, pisisca). De ce te sfatuim toate acestea? Simplu. Pentru ca dupa mesele copioase de Craciun si mai ales de Revelion, stomacul are nevoie de odihna. Mananca, asadar, putin pentru macar 2-3 zile din Noul An.

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi, ti-am pregatit o reteta care va intregi peisajul unei mese bogate de sarbatori: oua umplute cu somon!

Oua umplute cu somon. Ingrediente:

- 7 oua de gaina mari/8 oua de gaina medii(daca ai oua de casa, cu atata mai bine);

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi nu uitam nici de importantele aperitive! Din aceasta zona, ti-am pregatit o reteta speciala: bilute picante de cascaval!

Bilute picante de cascaval. Ingrediente:

- 400 grame de cascaval( pregateste doua bucati, una de 300 grame pentru compozitie, iar cealalta pentru invelis);

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi, am imprumutat o reteta colorata si plina de vitamine din tara marilor filosofi ai omenirii, Grecia. Este vorba despre salata greceasca.

Salata greceasca. Ingrediente:

- 6 rosii;

Macroul este un peste foarte popular in bucataria romanului, indiferent de sezon. Se prepara intr-o multime de retete, de la afumatura, la saramura pana la gatitul in cuptor. Azi iti vom prezenta, insa, o reteta de macrou la borcan in suc propriu. Suntem singuri ca vei adopta rapid aceasta minunatie culinara!

Macrou la borcan. Ingrediente pentru doua borcane de 700 mililitri:

- 3 pesti;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pandemia Covid 19 continua sa ne dea mari batai de cap, chiar daca s-a inceput campania de...
Trecerea dintre ani reprezinta un motiv de bucurie, de speranta pentru romanii de pretutindeni. In vechiul sat...
Macroul este unul dintre cei mai apreciati pesti in bucatariile din intreaga lume! Nici in Romania lucrurile...
Aperitivele trebuie sa fie pe masa ta, mai ales in zilele de sarbatoare, atunci cand musafirii iti...
Cea mai consistenta masa ar trebui sa fie cea de dimineata. Cel putin asta ne transmit nutritionistii....
Revelionul aduce bucurie si multa distractie in casele romanilor! Din pacate, acest eveniment important creeaza si probleme...