Retete pentru Revelion: Bilute picante din cascaval

Retete pentru Revelion: Bilute picante din cascaval

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi nu uitam nici de importantele aperitive! Din aceasta zona, ti-am pregatit o reteta speciala: bilute picante de cascaval!

Bilute picante de cascaval. Ingrediente:

- 400 grame de cascaval( pregateste doua bucati, una de 300 grame pentru compozitie, iar cealalta pentru invelis);

- 150 grame de branza de vaci 18 %;

- 4 catei de usturoi;

- sare, dupa gust;

- piper negru macinat, dupa gust.

Bilute picante de cascaval. Mod de preparare:

- da bucata mai mare de cascaval prin razatoare intr-un castron suficient de mare;

- adauga peste cascavalul ras branza moale de vaci;

- da usturoiul prin presa peste cascaval si branza;

- condimenteaza cu sare si piper negru dupa gust;

- amesteca fara graba pana obtii o compozitie tare;

- formeaza bilute din compozitie(cam o lingura pentru fiecare biluta), folosind palmele;

- razuieste si bucata mai mica de cascaval;

- da toate bilutele prin cascavalul ras;

- pastreaza bilutele in frigider. Se pot consuma oricand ca aperitiv!

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa faci chifle cu cascaval

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar,...
Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar,...
Revelionul vine intotdeauna cu multa mancare, distractie si voie buna! E perioada cand excesele alimentare si nu...