Rinita

Lista articolelor despre rinita pe AflaCum.ro

Articole despre rinita

Citeste cele mai noi articole despre rinita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre rinita, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Rhinocart® Aqua 50 mcg/doza, 100 mcg/doza si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Rinita alergica si non-alergica sezoniera si perena. Tratamentul polipilor nazali. Prevenirea aparitiei polipilor nazali, dupa polipectomie.

Forma de prezentare: Spray nazal.

Citeste prospectul medicamentului Nasivin, solutie externa si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Rinita acuta, inflamatia sinusurilor paranazale, siringita, otita medie.

Contraindicatii:

Citeste prospectul medicamentului Hismanal, tablete secabile si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Hismanalul este indicat in tratamentul rinitei alergice sezoniere si perene, conjunctivitelor alergice, urticariei cronice si al altor afectiuni alergice.

Prezentare farmaceutica: Hismanal este un antagonist histaminic H1, pentru uz oral. Hismanal este disponibil sub forma de tablete secabile si sub forma de suspensie alba. Fiecare tableta contine 10 mg de astemizol.

Citeste prospectul medicamentului Fexofenadin Sandoz 120 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Ameliorarea simptomelor asociate cu rinita alergica sezoniera.

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului GRAZAX, 75000 SQ-T, liofilizat oral si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul rinitei si conjunctivitei induse de polenul de graminee, la adulfi si copii (cu varsta de 5 ani sau peste) cu simptome semnificative clinic

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului  Dasselta Comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Dasselta se utilizeaza pentru ameliorarea simptomelor de rinita alergica si urticarie.

Dasselta este un medicament care contine substanta activa desloratadina. Este disponibil sub forma de comprimate (5 mg).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indicatii: Administrare nazala: rinita alergica perena; rinita alergica sezoniera (de ex. febra fanului). Administrare oftalmica: tratamentul simptomatic...
Pressing, comprimate efervescente, 10 mg vindeca rinita si unele forme de urticarie. Indicatii terapeutice: Tratamentul simptomatic al...
Cititi prospectul medicamentului Aerius. Acesta este folosit in tratarea rinitei alergice sau a urticariei idiopatice cronice. Comprimate...