Schizofrenie

Lista articolelor despre schizofrenie pe AflaCum.ro

Articole despre schizofrenie

Citeste cele mai noi articole despre schizofrenie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre schizofrenie, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Trifluoperazin, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In doze mari preparatul este indicat in schizofrenii acute si cronice, psihoze maniaco - depresive, encefalopatii cronice, delirium tremens, psihoze de involutie. In doze mici Trifluoperazin este indicat in tratamentul nevrozelor, mai ales al celor in care predomina componenta anxioasa, de asemenea, in anumite sindroame psihosomatice cu simptome ca: insomnia, anorexia, starea de agitatie sau de tensiune; se mai recomanda in varsaturile postoperatorii sau cele de sarcina, in kinetoze, in unele cefalee si migrene.

Compozitie: Drajeuri continand echivalentul a 0,005 g de Trifluoperazin baza. Fiole de 1 ml continand echivalentul a 0,002 g de diclorhidrat de Trifluoperazin.

Citeste prospectul medicamentului Trifluoperazin, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In doze mari preparatul este indicat in schizofrenii acute si cronice, psihoze maniaco - depresive, encefalopatii cronice, delirium tremens, psihoze de involutie. In doze mici Trifluoperazin este indicat in tratamentul nevrozelor, mai ales al celor in care predomina componenta anxioasa, de asemenea, in anumite sindroame psihosomatice cu simptome ca: insomnia, anorexia, starea de agitatie sau detensiune; se mai recomanda in varsaturile postoperatorii sau cele de sarcina, in kinetoze, in unele cefalee si migrene.

Compozitie: Drajeuri continand echivalentul a 0,005 g de Trifluoperazin baza. Fiole de 1 ml continand echivalentul a 0,002 g de diclorhidrat de Trifluoperazin.

Citeste prospectul medicamentului Seroquel XR 200 mg si 300 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Seroquel XR este indicat in: tratamentul schizofreniei

2. COMPOZITIA CALITATIVA SI CANTITATIVA

Citeste prospectul medicamentului Mirenil Reard, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In psihiatrie: schizofrenie mai ales forme catatonice si paranoide, stari depresive anxioase, agitatie psihomotorie. In epilepsie cu diferite manifestari psihice. Ca tranchilizant in diferite stari de anxietate din sindromul nevrotic cu fenomene obsesivo fobice.

Numai administrat sub forma de injectii intramusculare.

Citeste prospectul medicamentului Mirenil, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In toate formele de schizofrenie, incluzand si psihozele mixte schizofrenico-depresive. Se recomanda in psihoze insotite de inhibare, tensiune marcanta, neliniste si anxietate, in sindroame cert neuronice si psihomatice, cat si in tulburari de senilitate insotite de stari de neliniste si anxietate.

Compozitie: Fiole cu 0,001 g/1 ml de fluphenazine dihydrochloride.

Citeste prospectul medicamentului Mirenil, drajeuri si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: In toate cazurile de schizofrenie incluzand si sindroamele mixte schizofrenico-depresive. Se recomanda in tratamentul psihozelor insotite de inhibari, in tratarea starilor de tensiune si anxietate, in sindroame neurotice si psihomatice certe si in tratarea psihozelor senile insotite de stari de teama si anxietate.

Compozitie: Drajeuri de 0,25 mg si 1 mg cu fluphenazine dihydrochloride.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Haldol Decanoas si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Haldol...
Citeste prospectul medicamentului CLOPIXOL ACUPHASE , solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se...
Citeste prospectul medicamentului Fluanxol depot , fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului ZYPREXA VELOTAB si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ZYPREXA VELOTAB...
Olanzapine Apotex se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie. Olanzapine Apotex este un medicament care...
Olanzapine Glenmark Europe se utilizeaza pentru tratarea adultilor care sufera de schizofrenie. Citeste prospectul medicamentului Olanzapine Glenmark...