Zarzavat, ciorba

Lista articolelor despre zarzavat si ciorba pe AflaCum.ro

Articole despre zarzavat si ciorba

Citeste cele mai noi articole despre zarzavat si ciorba publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zarzavat si ciorba, pe AflaCum.ro!

Din categoria zarzavaturilor pentru ciorba fac parte morcovii, ardeii grasi si fasolea verde.

In cantitati mari, zarzavatul se usuca in cuptoare anume de uscat. Pentru trebuintele casei se poate, cu oarecare grija, usca si pe gratare in cuptorul de la aragaz.

Cum se aleg morcovii supusi uscarii?

Ai criza de idei cand vine vorba de mancarurile pe care sa le consumi in perioada Postului? Te ajutam cu o reteta formidabila: ciorba de perisoare de....post! Da! Se poate si fara carne, iar gustul te va da pe spate!

Ciorba de perisoare de post. Ingrediente:

- 2 morcovi mari;

Ciorba de linte si naut cu afumatura - o minunatie culinara, pe care daca n-ai incercat-o, pana acum, nu stii ce ai pierdut! Gustul si ingredientele sanatoase fac din aceasta ciorba una pe care vei dori sa o gusti frecvent. Iata reteta.

Ingrediente:

- un fir mediu de praz;

Conopida si afumatura, in aceeasi mancare - o combinatie pe care, probabil, unii dintre voi n-o credeau posibila. EI bine, nu numai ca e posibila, dar iese o mancare de te lingi pe degete! Vorbim despre ciorba de conopida cu afumatura.

Ingrediente:

- 500 g conopida;

Astazi, iti prezentam o reteta speciala de ciorba din estul Transilvaniei, mai exact din judetul Harghita. Este vorba despre ciorba cu maruntaie de pasare acrita cu moare de varza sau, pe scurt, zama acra.

Ingrediente:

- 800 grame de maruntaie de pasare (pipote si inimi);

Ciorba deasa este o adevarata bomba de vitamine, plina de zarzavaturi! E ideala pentru vegetarieni, pentru cei care tin post si pentru cei care vor sa faca o curatare a organismului dupa consumul excesiv de carne.

Ingrediente:

- 200 grame de soia granule;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ciorba radauteana este gustoasa, sanatoasa, mai usoara decat ciorba de burta si foarte usor de preparat. Ingrediente: ...
Ciorba de rata se aseamana la gust cu cea de pui, insa e nevoie de mai multa...
Ciorba de perisoare este printre cele mai apreciate preparate traditionale romanesti. Astazi, iti prezentam o reteta care...
Musacaua este o mancare gustoasa care se prepara din mai multe straturi de cartofi in combinatie cu...
Comparativ cu supa de zarzavat din bucataria traditionala romaneaca, supa frantuzeasca de zarzavat foloseste in plus varza,...
Supa de pasare se poate obtine dupa preferinte din gaina, pui sau curcan, cu deosebirea ca pasarea...