Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
La fel ca pentru reteta de ciuperci la gratar, se aleg ciuperci proaspete, mari si frumoase.
La fel ca pentru reteta de ciuperci la gratar, se aleg ciuperci proaspete, mari si frumoase.
Ingrediente:
- 0,500 kg ciuperci mari
- sare
- cateva fire de marar, patrunjel verde
- 50 grame unt.
Mod de preparare:
Se spala ciuperci mari, frumoase si se rupe piciorul.
Se usuca, se asaza intr-o tava unele langa altele si in fiecare ciuperca se pune un praf de sare, o bucatica de unt proaspat, piciorusele taiate marunt impreuna cu verdeata.
Se dau la cuptor. Se tin pana se inmoaie.
Mod de servire:
Ciupercile se servesc fierbinti cu putin cascaval ras adaugat la sfarsit pe ciuperci.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.