Omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ciuperci, ardei si cascaval

Omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ciuperci, ardei si cascaval

O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si cascaval.

Este o reteta potrivita in orice moment al zilei, dar mai ales in acele momente in care nu ai timp sa pregatesti ceva elaborat, insa in acelasi timp vrei ceva consistent si gustos.

Pentru aceasta omleta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 oua
- 100 gr bacon
- 100 gr branza telemea
- 100 gr cascaval
- 4-5 ciuperci medii
- 2-3 fire de ceapa verde
- un ardei capia
- 50 gr unt
- pesmet
- sare
- piper

1. Se curata ciupercile si se taie in felii
2. Intr-o tigaie se pune la incins jumatate din cantitatea de unt, dupa ce acesta s-a topit se adauga ciupercile. Acestea se lasa pana se fac pe jumatate.
3. Se toaca firele de ceapa, ardeiul si bacon-ul.
4. Intr-un bol se bat cele 6 oua.
5. Se adauga ingredientele: bacon, branza telemea, ciupercile, ceapa si ardeiul capia.
6. Se asenozeaza cu putina sare si piper si se amesteca pana se incorporeaza.
7. Cu untul ramas se unge un vas jena, dupa care se presara si se intinde uniform putin pesmet.
8. Se toarna compozitia in vas si se presara pe deasupra cascavalul ras.
9. Se introduce vasul in cuptorul incins, in prealabil, la 170 de grade celsius.
10. Se scoate dupa aproximativ 20 de minute.

Omleta se poate servi cu ketchup, salata de rosii sau salata de ardei copti.

Pofta Buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Omleta la cuptor cu rosii, busuioc si cascaval este o reteta ideala pentru un mic dejun sanatos...
Omleta este un aperitiv la minut care se poate prepara si cu fructe. Daca iti surade ideea,...
Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta...