Cum se prepara crenvustii-mumie in foietaj

Cum se prepara crenvustii-mumie in foietaj

Crenvustii-mumie in foietaj sunt gustarile perfecte pentru petrecerea de Halloween, fiind suculenti in interior si crocanti la interior si putand fi serviti cu ketchup sau mustar, dupa gust.

Iata cum se prepara acestia:

Ingrediente pentru 10 mumii:
• 10 crenvusti
• Aluat de foietaj
• Ketchup
• Mustar
• Ulei de masline

Mod de preparare:

1

Preincalziti cuptorul la  190° Celsius.

2

Prajiti crenvustii in ulei de masline, intr-o tigaie, timp de 5-7 minute, pana devin usor aramii. Scoateti-i din tigaie si puneti-i pe un tocator de lemn.

3

Desfaceti aluatul de foietaj din pachet si intindeti-l pe o tabla de lemn, data cu faina, cu ajutorul unui facalet. Taiati, apoi, aluatul in fasii de 12,5 cm, cu ajutorul unui cutit ascutit.

4

Infasurati crenvustii in aluatul de foietaj, pentru a forma mumiile, apasand bine capetele, pentru a nu se desface.

5

Coaceti crenvustii in foietaj, pe o tava tapetata cu hartie de copt, pana cand aluatul creste frumos si devine aramiu si crocant.
Lasati crenvustii sa se raceasca, pe un gratar de aluminiu, timp de 5 minute.

6

Decorati mumiile, cu ochi de mustar si gura de ketchup si serviti-le pe un platou.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Obisnuiesti sa mananci diverse mancaruri in combinatie cu lipii, cum ar fi shaorma. In acest caz nu...
Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar,...
Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar,...