Pui pane

Pui pane

Puiul pane se prepara similar cu picioarele de vita pane sau cu parizerul pane.

Ingrediente:

- 2 pui mici,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- sare,
- 2 linguri untura.

Mod de preparare:

1

Se taie carnea felii de 2 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza.

2

Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin.

3

Se infierbanta o lingura de untura si o lingura de ulei intr-o tigaie.

4

Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte.

5

Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, se asaza pe o farfurie fierbinte.

Mod de servire:

Puiul pane se serveste cu mai multe feluri de legume combinate sau cu un singur sortiment, la alegere. Ca si garnitura, puteti servi puiul pane alaturi de fasole, mazare, cartofi, piure de spanac, sfecla rosie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat. Iata cum se prepara acest fel...
La tigaie, puii se prepara intr-un timp scurt, daca sunt taiati in bucati, astfel incat sa fie...
O reteta cu gust dulceag, dat de carote si arpagic este puiul inabusit cu legume asortate. Iata...