Cum sa faci spray pentru par

Cum sa faci spray pentru par

Parul tau nu straluceste tocmai cum ti-ai dori? Ai incercat o multime de produse de pe piata si tot nu esti multumita de aspectul podoabei capilare? Ai la indemana o solutie homemade, care, cu siguranta, va da rezultatele dorite. Este vorba de spray-ul pe baza de cafea pentru par(Coffee hair spray). Nu e dificil de obtinut si nici nu te costa mult.

Coffee hair spray. Ingrediente:

- 350 mililitri de apa. Foloseste apa plata. Nu utiliza apa de la robinet, deoarece contine clor.

- 2 linguri cu varf de cafea proaspat macinata.

- o lingurita de ulei. Alege uleiul pe care il preferi. Poate fi de cocos, de masline, de argan etc. Nu pune foarte mult ulei, in cazul in care ai o podoaba capilara grasa. In schimb, daca ai parul foarte uscat, suplimenteaza cantitatea de ulei cu inca o lingurita. Asa vei hidrata din plin firele de par.

Coffee hair spray. Mod de preparare:

- fierbe apa;

- toarna apa peste cafeaua aflata intr-un castron;

- lasa amestecul sa se raceasca;

- scurge amestecul prin strecuratoare;

- adauga uleiul si amesteca bine compozitia;

- toarna uleiul intr-o sticluta cu pompita.

Coffee hair spray. Cand si cum sa il folosesti. Il poti folosi atat dupa spalarea parului, cat si seara, cu o ora-doua inainte de culcare. Nu folosi foarte mult ulei si nici foarte des! De 2-3 ori pe saptamana, e suficient! Aplica uleiul uniform pe par si la radacina acestuia. Lasa solutia sa se usuce.

Coffee hair spray. Rezultate. Suvitele vor deveni mai matasoase, mai stralucitoare si mai sanatoase. Nu folosi feohn-ul, peria cu aer cald sau placa cu ceramica. Urmeaza tratamentul vreme de cateva saptamani, fara sa folosesti aparate de coafat.

Citeste si: Cum sa ai un par sanatos si stralucitor?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Apa de colonie este frecvent intalnita in baile oamenilor, alaturi de pasta de dinti. Cu toate ca...
Citeste prospectul medicamentului Stomacaina, spray si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Analgezia...
PecFent se utilizeaza pentru tratamentul durerii episodice paroxistice ("breakthrough pain") la pacienti adulti (cu varsta de minim...