Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica

Articol scris de SelfEvents.ro
Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica
Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica Cauti accesorii botez? Descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica

Daca vrei sa economisesti timp si bani si sa cumperi toate accesoriile botez din acelasi loc, atunci descopera noua colectie SelfEvents.ro cutii de dar, cutii hainute, trusou si lumanare biserica si alege produsele preferate dupa tema evenimentului. In timp ce cutia de dar va fi folosita la petrecerea care va avea loc dupa crestinarea bebelusului, celelalte articole din set sunt un must have pentru biserica.

Trusoul pentru biserica este compus din urmatoarele articole:

- sapun si prosop bumbac pentru preot. Acestea vor fi folosite de catre duhovnic inainte de slujba propriu-zisa.

- prosop bebelus din bumbac,

- panza si panglica de mir,

- sticluta de mir care va fi umpluta cu ulei sfintit, ce va fi folosit ulterior pentru mirungerea bebelusului,

- paturica moale pentru bebelus,

- cutiuta pentru prima suvita,

- o cruciulita marturie cadou.

Piesele din trusou sunt ambalate intr-o cutie tip landou.

Alaturi de trusou, la biserica se va folosi o lumanare decorata manual cu tulle, panglica, figurina de plus sau alte decoratiuni (spice de grau, imaginea unui personaj cunoscut etc). Lumanarea va fi tinuta aprinsa de catre unul dintre nasi, in timp ce preotul initiaza slujba de botez. Flacara lumanarii simbolizeaza lumina/drumul calauzitor pe care il va urma in viata micul crestin.

Si, in sfarsit, cutia pentru hainute. Chiar daca aceasta nu este obligatorie, se cuvine ca lucrurile copilasului sa fie duse la biserica intr-un mod elegant, iar o cutie este potrivita in acest sens. Dupa botez, parintii bebelusului pot depozita in cutie diverse lucrusoare ale bebelusului.

Cand te hotarasti ca vrei sa comanzi un set botez din 4 produse decorate handmade, consulta categoria Botez si alege tot ce ai nevoie pentru un eveniment reusit in familie.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Primul eveniment din viata unui bebelus este botezul, iar pentru ceremonia religioasa SelfEvents.ro le propune parintilor si...
Magazinul de accesorii evenimente SelfEvents.ro a lansat noua colectie de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera acum...
Cutia tip landou din carton este un accesoriu tot mai popular printre cei care organizeaza evenimente speciale,...