Cutia tip landou: in cate feluri poate fi folosita?

Articol scris de SelfEvents.ro
Cutia tip landou: in cate feluri poate fi folosita?

Cutia tip landou din carton este un accesoriu tot mai popular printre cei care organizeaza evenimente speciale, cum este botezul, dar numai cei care isi lasa imaginatia sa zboare sau citesc acest articol, vor afla in cate feluri poate fi folosita. Avand forma unui carucior pentru copii, aceasta cutie este disponibila la magazinele de specialitate in diferite culori si poate fi aleasa si dupa nuantele care predomina in cadrul evenimentului (roz, albastru, alb etc).

Cutia tip landou este suficient de incapatoare si datorita formei sale inedite, poate fi folosita ca ambalaj pentru o serie intreaga de articole. Iata cele mai practice moduri in care poti folosi si tu la un eveniment special cutia tip landou:

1. In primul rand, cutia tip landou este ambalajul perfect pentru trusoul de botez al copilului. In cutie incap articolele folosite in timpul slujbei de botez: prosop si sapun pentru preot, prosop, panza de mir, paturica bebelus, panglica botez, sticluta de mir si cutie prima suvita.

2. Aceasta cutie in forma de carucior este ideala de folosit pentru a ambala cadoul unui copilas, cu ocazia botezului, a zilei onomastice si nu numai.

3. Fiind realizata dintr-un carton gros si de calitate, care nu se uda, cutia tip landou poate servi fara probleme ca ambalaj pentru aranjamente si buchete florale.

4. Fie ca o decorezi sau o cumperi gata decorata asa cum iti place, intr-o astfel de cutie poti sa pui tot ce iti trece prin minte, de la hainute bebelusi (body, bluzite, rochite) la diverse obiecte (cruciulite, martisoare, produse handmade, cadouri sarbatori pentru copii).

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Primul eveniment din viata unui bebelus este botezul, iar pentru ceremonia religioasa SelfEvents.ro le propune parintilor si...
Daca vrei sa economisesti timp si bani si sa cumperi toate accesoriile botez din acelasi loc, atunci...
Magazinul de accesorii evenimente SelfEvents.ro a lansat noua colectie de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera acum...