SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele!

Articol scris de SelfEvents.ro
SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele!
SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele! SelfEvents.ro a lansat colectia de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera cele mai noi modele!

Magazinul de accesorii evenimente SelfEvents.ro a lansat noua colectie de cutii trusou botez pentru hainute. Descopera acum cele mai noi produse decorate manual in atelierul propriu, cu deosebita grija pentru detalii.

Fiecare cutie trusou are pe capac un ursulet plus, o figurina Disney, un model brodat sau alt obiect care sa reprezinte tema evenimentului (exemplu: clop), astfel incat parintii si nasii unui bebelus ce urmeaza sa primeasca taina botezului sa aiba de unde alege produsul preferat.

Fie ca iti place noua vedeta de desene animate Baby Boss (Bebelusul Sef), preferi clasicii soricei Minnie si Mickey Mouse, te dai in vant dupa accesoriile traditionale sau consideri ca nimic nu este mai dragut decat un ursulet de plus, te invitam sa accesezi noua colectie de la SelfEvents.ro cutii trusou botez si sa alegi cutia de hainute preferata tinand cont atat de tema evenimentului, cat si de culoarea predominanta. Cutiile sunt prevazute cu panglici asortate si au un maner de sustinere care faciliteaza transportul.

Cutiile pentru trusou au baza rotunda si sunt imbracate in material satinat. Daca la botez duci la biserica hainutele bebelusului in cutia preferata, dupa eveniment aceste accesorii botez vor deveni locul preferat pentru depozitarea diverselor lucrusoare din trusoul copilasului si nu numai.

Articol scris de

SelfEventS.ro este un magazin online destinat unora dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu: NUNTA si BOTEZ.

Pe www.selfevents.ro gasesti tot ce iti trebuie in materie de accesorii pentru nunta si botez: marturii nunta, marturii botez, voaluri mireasa, papioane mire, voalete ocazie, genti / plicuri ocazie, etc!

Nu uita sa intri si pe blogul nostru pentru ca venim in ajutorul tau cu articole, idei, sfaturi si ponturi pentru organizarea nuntii perfecte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Primul eveniment din viata unui bebelus este botezul, iar pentru ceremonia religioasa SelfEvents.ro le propune parintilor si...
Daca vrei sa economisesti timp si bani si sa cumperi toate accesoriile botez din acelasi loc, atunci...
Cutia tip landou din carton este un accesoriu tot mai popular printre cei care organizeaza evenimente speciale,...