Cum a slabit Monica Anghel nu mai putin de 40 kilograme

Cum a slabit Monica Anghel nu mai putin de 40 kilograme

Monica Anghel este o artista foarte cunoscuta in Romania. Vocea superba, prestatiile pe marile scene ale tarii si stilul aparte au transformat-o intr-o vedeta iubita de multi romani. Monica asa cum o stiam acum 15 ani, sa zicem, nu mai exista, insa. Tranformarea fizica a vedetei este socanta! A slabit intr-un interval scurt 40 kilograme!

Cum a slabit Monica Anghel 40 kilograme? Vedeta nu tine vreo dieta drastica, dar nici nu exagereaza cu mancarea. Mai mult, nu a dat jos atatea kilograme prin infometare. O intamplare nefericita a ajutat-o, culmea! O operatie la coloana a fost cheia. Artista a slabit 40 kilograme dupa aceasta interventie, iar acum tot ce face este sa se mentina!

Monica Anghel are grija sa manance sanatos si poate mai important face sport! Mai exact, 600 abdomene pe zi! In plus, apeleaza si la ajutorul unui kinetoterapeut care o ajuta sa faca gimnastica astfel incat sa nu isi distruga articulatiile.

Monica e fericita cu noua sa silueta. Inainte de a slabi, cantareata purta rochii largi pentru a masca kilogramele in plus. In prezent, Monica Anghel poarta blugi rupti sau chiar rochii mulate, care ii scot in evidenta silueta trasa prin inel. Artista a pastrat o pereche de pantaloni si o fusta din vechea garderoba. Le probeaza din cand in cand si inca se mai minuneaza cand observa cat a slabit. 

Concluzie. Daca vrei sa slabesti, nu e neaparat necesar sa apelezi la diete care mai de care mai dure si unele chiar periculoase. Poti manca ce iti place, fara sa faci excese. Insa, daca nu dublezi atentia pentru alimentatie cu miscare, chiar cu mult sport, va fi greu sa scapi de kilogramele nedorite!

Citeste si: Dieta cu suc de marar. Slabesti 5 kilograme in 7 zile

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Proteinele joaca un rol major in organism, fiind importante si in pierderea in greutate. Carnea slaba precum...
Multe persoane vor sa scape rapid de kilogramele in plus. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, nu...
Dietele sunt diverse si destul de controversate. Unele sunt foarte eficiente. Altele nu dau randamentul scontat si...