Esti bruneta? Astea-s culorile de haine ce ti se potrivesc

Esti bruneta? Astea-s culorile de haine ce ti se potrivesc

Culoarea parului este importanta in alegerea hainelor. Esti bruneta? Atunci, se stie ca te reprezinta pasiunea, atentia, dorinta, intensitatea. Poti scoate aceste calitati in evidenta, alegand nuante potrivite pentru hainele tale, indiferent de locul in care mergi.

Culori potrivite pentru hainele brunetelor:

Rosul se potriveste ca o manusa unei brunete. Nicio alta culoare nu poate scoate in evidenta mai bine pasiunea ce te caracterizeaza. Culoarea functioneaza ideal pentru rochii de petrecere, ce iti vor ofer un aspect sic si izbitor. Poti folosi rosul si la intalniri de afaceri, dar asta cere un curaj aparte. Poti alege un costum rosu clasic de nuante inchise de rosu sau o combinatie de pantaloni de aceasta culoare, care pot fi chiar din piele.

Fuchsia este alegerea ideala daca vrei sa adopti un aspect sic. Aceasta culoare poate functiona cel mai bine la rochii indraznete de petrecere.

Galbenul calm si mai rece te poate avantaja, poate crea un impact pozitiv. Ai grija, insa: nu folosi nuante orbitoare, prea luminoase.

Verde. O alta combinatie atragatoare poate fi obtinuta cu ajutorul nuantelor de verde asociate cu siluete de tip con. Alege un verde inchis sau intunecat in cazul unor intalniri de afaceri sau ocazionale si un verde smarald, daca e vorba de o petrecere.

Citeste si: Cum sa arati mai bine la 35 ani decat o faceai la 25

Albul este de ales, daca vrei sa iti dezvalui senzualitatea. In plus, avantajul acestei nonculori este ca se potriveste in orice context.

Rozul va transforma bruneta pasionala si aprinsa, intr-o tipa plina de dragalasenie. Culoarea aceasta e ideala pentru femeile romantice si feminine, daca este aleasa in variantele nu prea palide.

Albastrul inchis pentru afaceri si pentru serviciu, albastrul electric sau luminos pentru ocazii speciale, precum si albastru pal pentru intalniri romantice - sunt variantele optime pentru o bruneta. In schimb, turcoazul trebuie ales cu atentie pentru a fi in ton cu pielea.

Movul(atat nuantele deschise cat si cele inchise) ofera o imagine speciala unei brunete.

Negrul e potrivit, atat la birou cat si la petreceri. Atentie, insa, la forma articolelor de imbracaminte, care nu ar trebuie sa fie prea deschise, de vreme ce negrul insusi sugereaza deja anumite proportii de atractie.

Citeste si: Cum sa alegi ROCHIA in functie de SILUETA

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Regalitatea britanica si moda au mers mereu mana in mana, pastrand linia elegantei si a decentei vestimentare....
Ai , uneori, un deja-vu, cand intri intr-un magazin de haine si de alte articole vestimentare ?...
Vara, caldura, soare, mare, dar si disconfortul pe care canicula o creeaza adesea. Tocmai de aceea trebuie...