Cum sa te infrumusetezi. Incearca aceste trucuri coreene

Cum sa te infrumusetezi. Incearca aceste trucuri coreene

Orice femeie vrea sa fie frumoasa si are dreptul acesta, indiferent cat de inzestrata a fost de la mama natura. Pentru asta, a aparut cosmetica, o piata diversa care ofera solutii oricarei reprezentante a sexuluifrumos. Ca orice industrie si cosmetica trece prin anumite trenduri. Unul actual si pare-se foarte eficient tine de tehnicile de infrumusetare coreene.

Despre trucurile coreene de infrumusetare vom vorbi in cele ce urmeaza. Tenul tau va fi mai luminos si mai lipsit de imperfectiuni.

1. Masca pe baza de carbune. Masca din material textil cu carbune este foarte utilizata in randul pasionatelor de skincare. Acest ingredient iti va exfolia tenul. Aplica aceasta masca pentru un sfert de ora.

2. Masaj facial in timpul dusului. Incearca miscari circulare, incepand cu fruntea si continuand cu pometii, obrajii , pana la linia maxilarului. Vei stimula circulatia sangelui, iar tenul va deveni mai fin.

3. Combinatia ideala. Foloseste produse care sa-ti acopere imperfectiunile, inainte de a aplica fondul de ten si estompeaza-le foarte bine.

4. Exfoliere cu ajutorul prosopului inmuiat. Inmoaie prosopul in apa cada si apoi maseaza-te prin miscari circulare, de sus in jos. Repeta procedeul o data pe zi.

5. Ruj in nuante naturale. Renunta la nuantele foarte aprinse, care s-ar putea sa nu te avantajeze. Incearca nuante naturale( roz pal, piersica). Acestea te vor intineri cu siguranta.

6. Esente pentru ten intre doua straturi de crema hidratanta. Esentele se utilizeaza pentru a reda pielii hidratarea atat de necesara. Esentele au o consistenta usoara, bogate in nutrientii de care are nevoie pielea ta pentru a fi hidratata si se aplica  dupa ce ti-ai demachiat foarte bine tenul. Urmatorul pas ar fi aplicarea unui ser, iar apoi a unei creme hidratante pentru si mai multa hidratare si elasticitate.

7. Masca in timpul noptii. Pielea se regenereaza noaptea. Asa ca acum e moemtul sa hidratezi tenul! Aplica o masca intensiv hidratanta. Astfel, pielea va absorbi toate ingredientele de care are nevoie.

8. Tratamentul de buze pe baza de ulei( unturile) hidrateaza suficient si iti ofera o doza de culoare, fara sa traiesti senzatia de lipicios.

9. Ceaiul de orz e perfect pentru piele. In Coreea, e folosit chiar si la nou nascuti, pentru a le intari aspectul pielii. De asemenea, acest ceai imbunatateste circulatia, previne diabetul zaharat, bolile de inima si intarea imunitatea.

10. Piele intinsa, piele frumoasa. Nu ai de ce sa te sperii! Metoda pare exagerata, insa iti face bine. Vei stimula circulatia, iar lumina de pe chipul tau e asigurata.  Procesul nu e dureros, asa ca merita sa incerci. Repeta aceasta metoda de trei ori pe saptamana.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ingrijirea corporala si elementele de infrumusetare sunt parte din viata femeii moderne. Creme, deodorante, parfumuri, rujuri etc....
Toate pasionatele de frumusete si ingrijire sa fie pe receptie! Statul in fata oglinzii cu orele, cautarea...
O persoana frumoasa, atractiva, are multe atuuri in societate, mai ales daca devine cunoscuta: poate gasi job-ul...