Afla ce ierburi italiene imbunatatesc gustul preparatelor culinare

Afla ce ierburi italiene imbunatatesc gustul preparatelor culinare

Preparatele italiene clasice, cum ar fi pizza, bruschette, paste, orez, supe sau tocane sunt de obicei aromatizate cu un amestec de plante, care le confera un gust deosebit.

Ierburile italiene sunt folosite adesea la fripturi de miel, de porc, de vita, la peste si la diferite feluri de mancare. Sandwich-urile, marinatele din carne, salatele si painea pot fi, de asemenea, asezonate cu ierburi italiene.

Daca si tu vrei sa prepari mancaruri gustoare cu ierburi italiene, afla cu ce preparate culinare poti asezona fiecare condiment.

Ierburile italiene sunt sanatoase si inlocuiesc cu succes alte condimente nocive pentru organism. Vezi ce ierburi italiene poti folosi in bucatarie in functie de preparatele culinare pe care le gatesti.

Rozmarinul proaspat imbunatateste  gustul la carnea de pasare, peste sau fructe de mare. Bucatarii italieni adauga rozmarin la mielul fript cu cartofi si la friptura pregatita la gratar. Rozmarinul
este bun de folosit in orice mancare de legume, la frigarui si chiar la paine

Salvie: Aceasta planta este de obicei folosita la tocaturi, preparate din carne de pasare, carnati si supe. Salvia imbunatateste gustul salatelor, iar bucatarii italieni folosesc frunzele de salvie la prepararea pastelor in combinatie cu usturoi si unt. Salvia maruntita confera un gust unic daca este folosita la prepararea painii.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Burta si colaceii care se depun pe abdomen in urma acumularii excesului de grasime sunt o problema...
In afara de pastrarea curateniei in casa, de asemenea trebuie sa va asigurati ca miroase bine. Acest...
Ierburile aromatice sunt plante folosite in scopuri culinare si medicinale. Majoritatea ierburilor cresc ca anuale si perene...