Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca deja stim cum se umple ceapa cu carne, iata si o reteta de post usor de preparat pentru ceapa umpluta.
Daca deja stim cum se umple ceapa cu carne, iata si o reteta de post usor de preparat pentru ceapa umpluta.
Ingrediente:
- 12 cepe mijlocii,
- o felie paine,
- 12 nuci,
- sare, piper,
- o lingurita de verdeata,
- 2 de linguri ulei,
- 2 linguri de faina,
- o lingura de bulion,
- o lingurita de zahar.
Mod de preparare:
Se aleg cepe de marime mijlocie, se curata si se fierb in apa cu sare pana incep sa se moaie.
Se scurg din apa si dupa ce s-au mai racorit, se scobesc, iar miezul se toaca impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa, la care se adauga sare, piper, verdeata si cateva nuci pisate bine, intr-o piulita de piatra.
Cu aceasta compozitie se umplu cepele si se asaza in cratita.
Intre timp se pregateste sosul.
Se face un rantas din ulei cu faina, care se stinge cu apa.
Se adauga putin bulion, zahar, sare.
Se strecoara sosul peste cepele din cratita si se da la cuptor. Se tin pana incep sa se rumeneasca.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.