Cum sa faci lasagna cu fasii de dovlecei

Cum sa faci lasagna cu fasii de dovlecei

Daca doriti sa reduceti consumul de carbohidrati si sa beneficiati de o masa sanatoasa si hranitoare, inlocuiti foile de paste din lasagna cu fasii de dovlecei, dupa cum urmeaza:

Ingrediente:
• 2 dovlecei mari;
• 1 lingura de sare grunjoasa, de mare sau de Hymalaya;
• 1 1/2 lingurita de piper negru macinat;
• 1 ardei gras verde, maruntit;
• 1 ceapa maruntita;
• 2 cutii de piure de rosii;
• 3 catei de usturoi, maruntiti;
• 2 linguri de busuioc proaspat, maruntit;
• 1 lingurita de oregano proaspat, maruntit;
• 1 ou batut;
• 1 cutie de branza ricotta, cu continut scazut de grasime;
• 200 g de mozarella razuita;
• 200 g de parmezan razuit;

Mod de preparare:

1

Preincalziti cuptorul la 170ºC si ungeti cu ulei o tava non-aderenta de 22cm x 28cm.

2

Spalati dovleceii, taiati-le capetele si feliati-i, subtire, pe lungime, cu ajutorul unui cutit sau a unui curatator de legume.

3

Asezonati feliile de dovlecel, pe ambele parti, cu sare si piper si puneti-le pe o farfurie curata.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca doriti sa reduceti consumul de carbohidrati si sa beneficiati de o masa sanatoasa si hranitoare, inlocuiti...
Multa lume desconsidera mancarea de post deoarece optiunile ar fi limitate si de aceea mare parte renunta...