5 retete inedite de crap

Crapul este unul dintre cei mai folositi pesti in bucataria romaneasca! Iti prezentam 5 retete diferite in care poti gati aceste peste!

Crap pe varza la cuptor
O reteta traditionala din Delta Dunarii ce se preteaza cu mamaliga este crapul la cuptor pe varza. Ingrediente: - 1 crap de 1 kg - 1 varza mijlocie - 1 lingura untura sau ulei - 5-6 linguri bulion de rosii - sare, piper - 2 foi de dafin - ulei Mod de preparare: Se curata crapul, se cresteaza pe spate si se da sare. Se taie marunt o varza... Mai mult »
Crap umplut cu ciuperci
Pentru reteta de crap umplut cu ciuperci sau alte ingrediente (orez, diverse legume) se alege un peste proaspat, suficient de mare incat sa nu indesati in interiorul lui umplutura. Ingrediente:-1 crap de 2 kg - 2-3 cepe - 2 felii de paine - 150 g ciuperci, 1 ou - pesmet - 1 ou - 3 linguri de unt - un pahar vin - sare, piper - patrunjel verde. Mod de... Mai mult »
Crap umplut cu orez
Crapul poate fi umplut cu ciuperci, cu diverse legume, cu orez, cu ficatei si chiar cu nuci! Indiferent de combinatia aleasa, atata timp cat urmati etapele prepararii pestelui, reteta dumneavoastra va fi un succes total. Noi va propunem o retea simplu de realizat din crap cu orez. Pentru aceasta reteta este necesar sa folositi un peste mai mare, de aproximativ 2 kg sau doi pesti mai mici de un kilogram,... Mai mult »
Ghiveci de crap la cuptor
Pestele este gustos si sanatos atunci cand il asociezi cu legume diverse si il prepari la cuptor. Chiar daca inainte de a fi dat la cuptor, unii bucatari il trec mai intai prin tigaie, noi va recomandam o varianta mai sanatoasa si cu mai putine calorii. Ingrediente: - 1 crap de 1 kg - 3 linguri de ulei - 1 ceapa - radacinoase: un morcov, un patrunjel, o telina -... Mai mult »
Mancare de crap cu sos
Crapul este un peste care poate fi preparat in fel si chip deoarece are carne gustoasa, iar oasele mari pot fi inlaturate cu usurinta. Gustos si satios, acest peste cu spate de culoare inchisa si abdomen alb-galbui se gateste fiert, prajit, fript, afumat sau marinat. Noi va invitam sa testati in continuare o mancare de crap aromat cu sos, preparat ca la mama acasa.Ingrediente: - 1 crap de 1 kg ... Mai mult »

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti pasionat de pescuit, dar nu ai foarte multa experienta? Te ajutam, astazi, cu un sfat util:...
Iti place pestele, in special crapul? Daca da, azi avem o reteta minunata pentru tine! Este vorba...
Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare