Fileuri de salau pane

Fileuri de salau pane

Salaul pane este o reteta la minut care nu necesita o pregatire indelungata, dar nici prea multe ingrediente. Este suficient sa ai la indemana cateva fileuri de peste sau sa transezi un peste in fileuri.

Pentru salaul pane se foloseste peste proaspat care este dat prin faina si pesmet sau numai prin pesmet, dupa preferinte.

Ingrediente:

- 1 salau de 1 kg,

- 2 oua,

- 2 linguri faina,

- 3 linguri de pesmet,

- sare,

- 100 g ulei

Mod de preparare:

1

Se curata un salau mijlociu.

2

Se taie capul si coada.

3

Se desface exact in doua, in lungime.

4

Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se observa sa nu mai ramana oase.

5

Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora.

6

Se da prin faina, apoi prin ou si prin pesmet si se prajeste in ulei fierbinte. Se serveste cu maioneza sau cu lamaie.

Etichete: salau pane, reteta, pesmet

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Odata ce ai incercat sa faci acest aluat de pizza acasa, vei observa care este diferenta fata...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare