Cum sa faci placinta cu ton

Cum sa faci placinta cu ton

Amatorii de peste sa fie pe receptie! Le propunem, astazi, o reteta excelenta pe baza de ton. Mai exact, placinta cu ton. Preparatul se face repede, iar gustul minunat este asigurat.

Ingrediente aluat:

- 500 grame faina;

- 200 mililitri de apa calda;

- 12/13 linguri de ulei;

- 2 pliculete depraf de copt;

- un praf de sare.

Ingrediente compozitie:

- 100 grame de ton maruntit;

- 200 mililitri de lapte de soia;

- o cana de faina de naut;

- 2 linguri de tofu ras;

- ulei de masline;

- o jumatate de lingura de busuioc;

- sare;

- piper;

- o lingurita de bulion;

- 50 grame de branza tofu.

Ingrediente uns:

- 2 linguri de apa calda;

- o lingurita de boia dulce.

Mod de preparare:

- pune faina, praful de copt si sarea intr-un vas. Amesteca-le si apoi toarna apa calduta si uleiul.

- framanta compozitia pana ce se dezlipeste aluatul de pe maini.

- aduna aluatul intr-o bila pe care o acoperi si o lasa sa se odihneasca timp de 30 minute intr-un loc rece.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Salata de cartofi cu ton este o reteta delicioasa si usor de preparat, care se poate servi...
Placinta de mere este un desert clasic, insa v-ati gandit vreodata sa o preparati intr-o crusta de...
Placinta cu spanac este un preparat usor si sanatos, pe placul tututor. Iata cum se prepara aceasta:...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare