Cum sa CASTIGI la PARIURI. 10 sfaturi utile

Cum sa CASTIGI la PARIURI. 10 sfaturi utile

Pariurile au devenit un adevarat fenomen social in ultimii ani. Oamenii pariaza pe aproape orice. Unii joaca de placere, mizand sume mici, altii risca sume mari, in speranta ca vor da lovitura. Indiferent din ce categorie de jucatori faci parte, daca vrei sa castigi din pariuri, trebuie sa constientizezi, in primul rand, ca nu exista o reteta de succes, pariul fiind mai degraba un aliat al sansei.

Daca ai inteles ca pariurile inseamna 10% stiinta si restul hazard, noroc, poti continua sa joci! Inseamna ca esti o persoana echilibrata, cu simtul realitatii, care n-o sa-si distruga veniturile pariand.

Daca esti genul de om care considera ca tot ce zboara se mananca, te sfatuim sa te lasi de pariuri. Te pot ruina!

In orice tabara te-ai afla, e bine sa tii cont de cateva sfaturi inainte de a merge sa faci un bilet.

1. Gandeste pozitiv. Nimic nu functioneaza, daca esti un pesimist incurabil. Acest tipar devina victima sigura a pariurilor. Ce rost are sa arunci banii, daca nu crezi in sansele tale? Mai bine te lasi...

2. Pariaza in cunostinta de cauza. Foarte multi dependenti nu mai pariaza de placere, ci dintr-o obisnuinta distructiva. Asa ajung sa mizeze pe evenimente pe care nu le cunosc. Nu juca niciodata strict dupa cota, oricat de atractiva ar parea! Bifeaza doar evenimentele care iti sunt cunoscute.

3. Nu exagera cu numarul de evenimente. Mirajul castigurilor mari si rapide este mare! Din aceasta cauza, multi jucatori umplu biletul cu maximum de pariuri permise. Matematica e simpla! Cu cat joci mai multe evenimente, cu atat sansele de castig scad. Pariorii avizati nu bifeaza mai mult de 7 evenimente pe un bilet!

4. Alege cote decente si evita extremele. In orice situatie, cotele uriase nu au sorti de izbanda! Alege cote intre 1,35 si maximum 2,2! Orice cota mai mare, e greu de prins, indiferent de evenimentul ales!

La polul opus, exista categoria pariorilor care aleg cote foarte mici si umplu biletul cu ele. Probabilitatea de castig este aparent mai mare, insa faptul ca sunt multe evenimente pe un singur bilet scade radical sansele de reusita. Un singur meci surpriza iti va anula biletul!

5. Imbina cunostintele cu instinctul. Multi pariori iti vor spune ca e bine sa joci la simt. E adevarat! Vorbim despre un joc de noroc, pana la urma.  Si mai bine ar fi sa creezi, insa, un mecanism intre feeling si date statistice. Nu e usor si necesita rabdare, dar iti sporeste sansele de castig.

6. Documenteaza-te. Jocul la pariuri sportive nu inseamna doar noroc, inspiratie sau intuitie. In niciun caz nu e acelasi principiu ca si cel de a juca la loto, de a paria in cazinouri sau la aparate de tip slot-machines. Pentru a putea paria la pariuri sportive ar trebui sa te si documentezi temeinic.

7. Nu juca frecvent. Ca orice mecanism social si pariurile pot provoca dependenta. Nu juca prea des (zilnic, spre exemplu)! Vei produce o rutina negativa. Incearca sa iti fixezi un sport, o echipa preferata si joaca doar in acea zona. Iti va fi mai usor sa ramai in echilibru!

8. Depaseste trecutul. Un alt comportament bolnavicios al dependentilor de jocuri este ancorarea in trecut. Treci peste pierderea unui bilet la mustata si nu merge, apoi, in agentie cu gandul ca vei razbuna infrangerea de ieri. Principiul azi recuperez macar ce am pierdut ieri este cel care adanceste dependenta. Nu juca pentru ca ai pierdut de atatea ori, ci pentru ca vrei sa castigi azi! Pe scurt, nu lega lantul deceptiilor trecute de prezent!

9. Fa un buget. Daca, deja, joci cu regularitate, nu o face haotic! La inceput de luna, pune la punct un buget pentru pariuri. Vei evita, astfel, distrugerea tuturor veniturilor.

10. Asculta cu vigilenta sfaturile specialistilor(tipserilor). In aceasta zona extrem de populara, era imposibil sa nu existe si specialisti. Ii cunosti, cu siguranta! Sunt acei oameni care iti dau ponturi in cunostinta de cauza. Nu juca orbeste, aplicand doar sfaturile lor, dar nici nu incerca sa ii contrazici. E clar ca si in acest caz e nevoie de echilibru, de gandire proprie!

Succes si spor la castig!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti pasionat de pescuit, dar esti novice in domeniu? Ai vrea sa prinzi si peste mai mare...
Esti pasionat de pescuit, dar nu ai foarte multa experienta? Te ajutam, astazi, cu un sfat util:...
Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la...