Cum sa stergi muzica de pe iPhone

Cum sa stergi muzica de pe iPhone

Exista mai multe modalitati de a sterge muzica de pe iPhone, daca doriti sa va eliberati niste spatiu din memorie, dupa cum urmeaza:

1. Stergerea cantecelor, a albumelor si a artistilor
Inchideti iTunes Match ( daca aveti deschisa aceasta optiune), din Settings → iTunes & App Stores → iTunes Match.

Ascundeti muzica nedescarcata, din Settings, selectand Music si apoi dezactivand optiunea "Show All Music". Astfel muzica nedescarcata va fi ascunsa, facand ca muzica din iPhone sa poata fi stearsa mai usor.

Deschideti aplicatia Music. Unele versiuni iOS va vor permite sa stergeti numai cantecele (iOS7), altele permit stergerea cantecelor si a albumelor (iOS6), iar cu versiunea iOS8 veti putea sterge cantecele, albumele si artistii. Daca versiunea iOS nu va permite sa stergeti nimic, trebuie sa stergeti toate cantecele din telefon.

Pentru a sterge un cantec, trebuie sa accesati aplicatia Music si sa treceti degetul de la dreapta la stanga pe cantecul ales, pentru ca butonul Delete sa apara. Atingeti acest buton pentru a sterge cantecul.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Telefoanele inteligente au inlocuit, deja, foarte multe dispozitive folosite de omul modern. Iar aplicatiile noi disponibile pentru...
Se inaspresc legile in ceea ce priveste utilizarea telefonului mobil in trafic! Daca soferii nu mai au...
Apple\\\'s iPhone 7 nu dispune de intrarea traditionala de casti, de 3,5 mm, insa puteti folosi orice...