Boala bipolara, medicamente

Lista articolelor despre boala bipolara si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre boala bipolara si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre boala bipolara si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre boala bipolara si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Rispen 1 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Rispen este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative (de exemplu, aplatizare afectiva, esec in plan emotional si in cel al relatiilor sociale, tulburari de vorbire). Rispen atenueaza simptomele corelate cu afectivitatea (de exemplu, depresiile, sentimentul de vinovatiei, anxietatea) asociate cu schizofrenia.

De asemenea, Rispen mentine o imbunatatire eficace in timpul tratamentelor de lunga durata, la pacientii care au raspuns initial la tratament.

Citeste prospectul medicamentului Rispen 2 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Rispen 2 este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative (de exemplu, aplatizare afectiva, esec în plan emotional si în cel al relatiilor sociale, tulburari de vorbire).

Rispen atenueaza simptomele corelate cu afectivitatea (de exemplu, depresiile, sentimentul de vinovatiei, anxietatea) asociate cu schizofrenia.

Citeste prospectul medicamentului Rispen 3 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE: Rispen este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative (de exemplu, aplatizare afectiva, esec în plan emotional si în cel al relatiilor sociale, tulburari de vorbire).

Rispen atenueaza simptomele corelate cu afectivitatea (de exemplu, depresiile, sentimentul de vinovatiei, anxietatea) asociate cu schizofrenia.

Citeste prospectul medicamentului Rispen 4 si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

INDICATII TERAPEUTICE : Rispen este indicat pentru tratamentul unei categorii largi de tipuri de schizofrenie, incluzand un prim episod de psihoza, exacerbarea acuta a schizofreniei, schizofrenia cronica, precum si alte stari psihotice cu predominante simptome pozitive (de exemplu, halucinatii, iluzii, tulburari de gandire, ostilitate, suspiciune) si/sau simptome negative (de exemplu, aplatizare afectiva, esec în plan emotional si în cel al relatiilor sociale, tulburari de vorbire).

Rispen atenueaza simptomele corelate cu afectivitatea (de exemplu, depresiile, sentimentul de vinovatiei, anxietatea) asociate cu schizofrenia.

In orice familie, exista, probabil, o trusa de prim ajutor. Unii pun mai mult pret pe ea, dotand-o cu tot ce trebuie, altii au minimum de medicamente, pentru raceala si mici accidente. Indiferent in ce categorie te afli, trebuie sa stii ca medicamentele se pastreaza dupa anumite reguli.

Iata o lista de greseli comune pe care oamenii le fac in privinta trusei de prim ajutor:

1. Incalci conditiile de depozitare. Toate pastilele isi pierd efectul, in conditii de umiditate crescuta. Nu le pastra, asadar, in baie, chiar daca ai acolo un dulap. Bucataria nu este, de asemenea, un loc propice pentru depozitarea medicamentelor. Fluctuatiile de temperatura si umiditatea constanta influenteaza negativ calitatea medicamentelor. Cel mai bine ar fi sa depozitezi medicamentele in dormitor sau in camera de zi(living).

Iei medicamente? Atunci e bine sa ai o alimentatie echilibrata, astfel incat pastilele sa produca efectul scontat, iar efectele secundare sa fie cat mai mici. Spre exemplu, trebuie sa stii ca un anumit fruct nu se consuma in timpul medicatiei, deoarece taie sau creste efectul medicamentelor si iti poate pune sanatatea in pericol.

De ce sa nu mananci grapefruit in perioada in care iei medicamente. Acest citric opreste actiunea anumitor medicamente si le impiedica sa se descompuna in ficat si intestine. Potrivit cercetatorilor, sunt medicamente care interactioneaza cu acest fruct.

 

Citeste si: Cum sa-ti protejezi MEMORIA. 10 medicamente de EVITAT

 

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata...
Sportivilor li se intampla in mod frecvent sa-si rupa degetele, insa acest lucru se poate intampla oricui,...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...
Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o...