Caise, vanilie

Lista articolelor despre caise si vanilie pe AflaCum.ro

Articole despre caise si vanilie

Citeste cele mai noi articole despre caise si vanilie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre caise si vanilie, pe AflaCum.ro!

Pentru dulceata de caise coapte se foloseste si apa de var care poate fi obtinuta astfel:

- se stinge intr-un vas curat 1/4 kg de var cu 2-3 l de apa.
- dupa ce varul a fiert, se lasa sa se racoreasca.
- varul gros se depune la fund, iar in apa limpede de deasupra se tin fructele pentru dulceata.

Ingrediente dulceata de caise coapte:

- O farfurie adanca plina cu varf, de caise,
- un kg zahar,
- 3 pahare apa,
- zeama de la o lamaie,
- 1 litru apa de var, limpede.

Iti plac fructele, in special caisele? Daca da, afla ca le poti consuma in stare naturala sau intr-un compot minunat pe care il vei gusta, oricand, cu placere. Mai ales in sezonul rece, cand se instaleaza o penurie de fructe autohtone, iar cele pe care le gasesti in magazine nu sunt chiar cele mai gustoase.

Astazi, iti prezentam o reteta de compot care are la baza caisele. Nu temem sa spunem ca este cel mai gustos compot de caise!

Compot de caise. Ingrediente:

Astazi, ti-am pregatit o reteta simpla si rapida pe baza de mere si crema de vanilie. Este vorba despre prajitura Uraganul. Nici chiar cel mai mofturos membru al familiei / invitat nu va putea refuza o asemenea minunatie!

Prajitura Uraganul. Ingrediente pentru crema:

- un ou;

Vrei o inghetata delicioasa, dar nu ai chef sa iesi din casa pentru a o cumpara? Iti oferim o solutie simpla si destul de rapida de a obtine inghetata mult dorita chiar la tine in bucatarie. In plus, nu e nici scumpa. Pentru o a prepara, ai nevoie de doar trei ingrediente!

Inghetata de casa din 3 ingrediente. Ai nevoie de:

- 300 ml de frisca 33% grasime;

Piersicile coapte cu vanilie si mirodenii sunt extraordinare, indiferent la ce ora a zilei alegi sa le consumi. De asemenea, se fac simplu si rapid. Asa ca, oricat ai fi de ocupata, poti gati aceasta minunatie.

Ingrediente:

- 4 piersici tari, dar coapte;

Caisele se coc in mijlocul verii, in Romania, dar pot fi gasite in orice perioada a anului in hipermarketuri. Sunt fructe minunate pentru consum, atat in stare naturala, cat si in prepararea prajiturilor sau a compoturilor pentru iarna. Astazi, iti prezentam o reteta speciala pe baza de caise. Este vorba despre crumble cu caise.

Ingrediente pentru umplutura:

- 300 grame de caise;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Folosita la umplerea prajiturilor sau a ruladelor cu fructe, crema de caise este usor de preparat si...
O crema de fructe dulce, ideala de preparat in sezonul estival este crema de caise cu frisca. ...
Acest desert clasic este o crema usoara, aromatizata cu rom si vanilie care se poate servi rece...
Un desert international cu tenta exotica este crema braziliana aromata cu esenta de cafea si vanilie. Ingrediente: ...
Crema de gris cu vanilie este un dulce excelent care poate fi preparat in orice sezon. Ingrediente: ...
Daca vrei sa inlocuiesti clasica crema de vanilie cu una mai consistenta, incearca crema de vanilie cu...