Gris, pasca

Lista articolelor despre gris si pasca pe AflaCum.ro

Articole despre gris si pasca

Citeste cele mai noi articole despre gris si pasca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gris si pasca, pe AflaCum.ro!

O alternativa la pasca cu branza sau la cea cu orez este pasca umpluta cu gris si lapte.

Pentru acest preparat dulce se face maiaua la fel ca la cozonac.

Pasca cu gris si lapte poate fi preparata de Paste, dar si in alte momente din an. Umpluta cu gris, lapte si alte ingrediente aromate (vanilie si stafide), acest desert poate fi consumat chiar si la cina.

Citeste reteta integrala pe Mysweets.ro pentru a afla cum se prepara delicioasa pasca cu gris si lapte.

Iti prezentam, astazi, o reteta de crema foarte fina, pe baza de gris, fulgi de cocos si banana.

Crema de gris cu banana si cocos

Ingrediente:

Budinca de gris cu mure reprezinta e un desert excelent, foarte usor de preparat. Poti inlocui murele cu alte fructe, dupa gust. Orice ai alege, rezultatul va fi unul delicios!

Ingrediente:

- 500 mililitri de lapte;

Daca de Paste iti doresti sa testezi un desert aromat, fara aluat de cozonac, iti propunem sa incerci pasca cu branza de vaci.

Ingrediente:

- 5 oua
- 200 g zahar
- 1 kg branza de vaci
- 150 g stafide
- 4 plicuri zahar vanilat
- coaja de la o lamaie
- 2 linguri rase de faina
- o lingura rasa de gris
- un galbenus.

Cuscusul este un preparat berber, facut din gris si faina de grau, care se serveste in mod traditional cu carne sau tocanita de legume, insa poate fi consumat si ca atare sau ca garnitura pentru o serie de alte preparate.

Iata cum se prepara cuscusul:

Ingrediente:

- 500-750 ml de apa

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pasca cu branza de vaci este un preparat dulce, traditional pentru masa de Paste. Acest desert festiv...
Ideala pentru cei mici, dar si pentru adulti, pasca cu orez la cuptor este un dulce consistent...
Pasca cu ciocolata este un desert de casa perfect pentru masa de sarbatori. Acest preparat dulce are...
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu...
Crema de gris cu vanilie este un dulce excelent care poate fi preparat in orice sezon. Ingrediente: ...
O reteta atipica de Paste este pasca cu orez care este considerata o alternativa pentru pasca cu...