Helicobacter pylori, medicamente

Lista articolelor despre helicobacter pylori si medicamente pe AflaCum.ro

Articole despre helicobacter pylori si medicamente

Citeste cele mai noi articole despre helicobacter pylori si medicamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre helicobacter pylori si medicamente, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului  Helicocin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Cu Helicocin este posibila eradicarea Helicobacter pylori din mucoasa gastrica. In consecinta, preparatul este indicat in tratamentul gastritelor cronice acutizate induse de Helicobacter pylori, in combinatie cu un agent antiulceros conventional pentru tratamentul etiologic al recurentelor ulcerului duodenal cronic sau al "bolii ulceroase".

Compozitie: 1 comprimat filmat (oval), contine 750 mg amoxicilina, 1 comprimat filmat (rotund) contine 500 mg metronidazol.

In orice familie, exista, probabil, o trusa de prim ajutor. Unii pun mai mult pret pe ea, dotand-o cu tot ce trebuie, altii au minimum de medicamente, pentru raceala si mici accidente. Indiferent in ce categorie te afli, trebuie sa stii ca medicamentele se pastreaza dupa anumite reguli.

Iata o lista de greseli comune pe care oamenii le fac in privinta trusei de prim ajutor:

1. Incalci conditiile de depozitare. Toate pastilele isi pierd efectul, in conditii de umiditate crescuta. Nu le pastra, asadar, in baie, chiar daca ai acolo un dulap. Bucataria nu este, de asemenea, un loc propice pentru depozitarea medicamentelor. Fluctuatiile de temperatura si umiditatea constanta influenteaza negativ calitatea medicamentelor. Cel mai bine ar fi sa depozitezi medicamentele in dormitor sau in camera de zi(living).

Iei medicamente? Atunci e bine sa ai o alimentatie echilibrata, astfel incat pastilele sa produca efectul scontat, iar efectele secundare sa fie cat mai mici. Spre exemplu, trebuie sa stii ca un anumit fruct nu se consuma in timpul medicatiei, deoarece taie sau creste efectul medicamentelor si iti poate pune sanatatea in pericol.

De ce sa nu mananci grapefruit in perioada in care iei medicamente. Acest citric opreste actiunea anumitor medicamente si le impiedica sa se descompuna in ficat si intestine. Potrivit cercetatorilor, sunt medicamente care interactioneaza cu acest fruct.

 

Citeste si: Cum sa-ti protejezi MEMORIA. 10 medicamente de EVITAT

 

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de simptome, precum: balonarea, refluxul esofagian, constipatia, diarea, flatulenta si dureri abdominale acute.

Incidenta infectiei este maxima in primii ani de viata, riscul dobandirii acesteia in timpul vietii adulte scazand exponential. Dupa o evulutie cronica de mai multi ani, poate cauza ulceratii ale mucoasei gastrice sau duodenale. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproximativ jumatate din populatia globului este afectata de Helicobacter Pylori

Cum depistezi bacteria. Daca ai simptomele specifice, prezinta-te la medicul gastroenterolog. Acesta va folosi una dintre urmatoarele tipuri de control:

Medicamentele pe care le iei iti fac mai mult bine sau mai mult rau? E genul de intrebare la care n-o sa gasesti niciodata un raspuns complet. Da, tratamentele nu sunt ideale, insa reprezinta singura cale stiintifica in lupta contra bolilor. Din pacate, de cele mai multe ori, medicamentele au efecte secundare care pot afecta sanatatea.

Nu stim daca responsabilii din industria medicamentelor ar putea crea sau vor sa creeze pilule fara efecte secundare. Sunt multe scenarii pe baza acestui subiect, iar tema articolului nostru e alta. Ce stim cu exactitate este ca unele dintre medicamente provoaca efecte grave, precum caderea parului, pierderea poftei de mancare sau insomnie.

Astazi, iti prezentam o lista de 10 medicamente care pot avea repercusiuni grave asupra memoriei. Topul este intocmit pe baza unor expereinte traite de persoane care au folosit respectivele medicamente si nu reprezinta un adevar stiintific. Pentru orice problema legata de medicamentele tale, contacteaza imediat medicul!

Colesterolul marit este un semnal de alarma tras de organism cum ca ceva este in neregula. Iata ce puteti face pentru a scadea nivelul acestuia fara medicamente:

1. Consumati mai putini carbohidrati si evitati sa mancati peste masura.

2. Consumati zilnic multe legume proaspete si o cantitate moderata de fructe, pentru a evita cresterea in greutate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de...
De multe ori parintii au de-a face cu incapatanarea copiilor, atunci cand trebuie sa le administreze medicamente,...
Daca ai obiceiul sa te tratezi cu medicamente solubile este momentul sa stii cum iti pot afecta...
Una dintre bolile de temut ale zilelor noastre este cancerul gastric. Aceasta afectiune crunta este produsa de...
Piscaturilde de purici pot fi foarte deranjante, deoarece cauzeaza mancarimi si o senzatie de disconfort. Exista, insa,...
Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o...