Popcorn, carne vita

Lista articolelor despre popcorn si carne vita pe AflaCum.ro

Articole despre popcorn si carne vita

Citeste cele mai noi articole despre popcorn si carne vita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre popcorn si carne vita, pe AflaCum.ro!

Exista o serie de alimente, ce trebuie excluse din alimentatie, deoarece sunt daunatoare pentru sanatate, putand provoca diferite boli.

Iata 7 alimente care trebuie evitate:

1. Rosiile in conserva sunt contraindicate, deoarece cutiile de aluminiu contin chimicale, ce pot produce boli de inima, diabet si obezitate.

Floricelele de porumb sau popcornul , asa cum sunt numite acestea pe filiera americana, au devenit populare pe intreg Mapamondul. Acestea sunt atat de iubite incat au fost impachetate si create special pentru cuptorul cu microunde. Ce te faci, insa, daca s-a stricat cuptorul? Prepari popcornul la tigaie! Da! Nu e nicio diferenta la capitolul preparare intre popcornul frumos impachetat si boabele de porumb pe care le poti lua de pe stiulete!

Cum sa prepari popcorn pentru microunde la tigaie. Ai nevoie de:

- popcorn;

Iti prezentam, astazi, o salata speciala, care merge in orice sezon, desi este o traditie pe masa de Revelion a romanilor. Ne referim la salata Perla Neagra.

Salata Perla Neagra. Ai nevoie de:

- 200 grame de carne de vita;

Popcornul sau floricelele, asa cum sunt cunoscute in popor, reprezinta una dintre gustarile preferate ale romanilor si nu numai. Astazi, iti aratam cum sa pastrezi popcornul astfel incat sa nu isi piarda rapid proprietatile.

Cum sa pastrezi popcornul proaspat. Inainte de preparare:

- pastreaza porumbul pentru floricele intr-un recipient etans si tine-l intr-un loc intunecat si uscat(sa zicem camara).

Astazi, iti prezentam o reteta care se prepara din batrani, mai ales in zona Ardealului. Ne referim la ciorba de burechite, o mancare traditionala care va fi gata cam in doua ore. Gospodinele sa ramana, asadar, pe receptie.

Ingrediente:

- 300 grame de carne de vita macinata de 2 ori prin sita fina;

Pentru chiftelele cu sos de rosii se foloseste doar carne de vita sau in amestec cu porc si miel.

Ingrediente:

- 750 g carne macra,
- o ceapa miilocie,
- o felie de paine,
- un morcov,
- un cartof,
- un ou (sau o ligura de faina),
- sare, piper,
- verdeata tocata,
- 2 Iinguri de pesmet,
- 100 g untura.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru amatorii de peste conservat, ruladele mici cu sardele sunt o optiune savuroasa pentru pranz sau cina,...
Pentru rulada umpluta cu ficat se foloseste carne de vita. Ingrediente: - un kg carne de vaca,...
Tuslamaua de burta este o mancare cu sos obtinuta din carne de vita la care se adauga...
Consumati in special la traditionala masa de Craciun, carnatii pot fi cumparati din comert sau preparati in...
Daca nu sunteti vegetarieni si nu este zi de post, ghiveciul cu legume poate fi asezonat cu...
Varza acra cu carne de vita sau porc se prepara in sezonul rece cand se pune varza...