Produse organice, ierburi aromatice

Lista articolelor despre produse organice si ierburi aromatice pe AflaCum.ro

Articole despre produse organice si ierburi aromatice

Citeste cele mai noi articole despre produse organice si ierburi aromatice publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre produse organice si ierburi aromatice, pe AflaCum.ro!

Eliminarea insectelor si a furnicilor, cu ajutorul produselor organice reprezinta o problema pentru gradinarii neexperimentati.

Utilizand, in mod constant, produse precum detergentul de vase, piperul rosu, otetul, ceapa, usturoiul si ardeii, veti putea elimina insectele si furnicile, fara sa poluati solul din gradina. Astfel, acesta isi va pastra echilibrul natural benefic pentru nutrienti, aer, plante si apa.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Oamenii de stiinta inca mai dezbat cu privire la impactul alimentelor modificate genetic asupra sanatatii. Statele Unite, Canada si China cultiva porumb, boabe de soia si cartofi, toate modificate, in timp ce Austria, Grecia si Ungaria nu mai accepta, oficial, hrana modificata genetic.

Organismele sunt modificate genetic(plante, animale, microorganisme) prin intermediul genelor transplantate din alte organisme.

Raul provocat de alimentele modificate genetic nu a fost dovedit din punct de vedere stiintific. Cu toate, astea multe organizatii militeaza impotriva acestui tip de hrana

De-a lungul timpului, oamenii de stiinta au constatat ca exista anumite condimente si ierburi aromatice care combat cancerul.

Iata cateva dintre acestea:

Ghimbirul a fost folosit, inca din cele mai vechi timpul, ca leac babesc pentru tratarea racelii si a constipatiei. Acesta poate fi consumat proaspat, sub forma de pudra sau glasat. Desi gustul ghimbirului difera in functie de starea in care este folosit,  acest ingredient este prezent in multe retete. Mai mult, consumul de produse pe baza de ghimbir poate inlatura senzatia de greata cauzata de medicamentele folosite in tratarea cancerului.  

Ierburile aromatice sunt plante folosite in scopuri culinare si medicinale.

Majoritatea ierburilor cresc ca anuale si perene in aer liber in timpul lunilor de primavara si vara dar multe dintre ele pot fi crescute, de asemenea, in interior.

In mod traditional, ierburile erau puse pe pervazuri insorite din casa pentru a stimula cresterea. Cu toate acestea, cresterea sustinuta a ierburilor in interior necesita perioade lungi de lumina intensa. Pentru a se acomoda cerintelor de lumina ale ierburilor, multi gradinari folosesc lampi speciale de crestere a plantelor pentru a produce recolte de ierburi mai mari si mai sanatoase pe tot parcursul anului.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.