Smantana

Lista articolelor despre smantana pe AflaCum.ro

Articole despre smantana

Citeste cele mai noi articole despre smantana publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre smantana, pe AflaCum.ro!

O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana.

Aceasta pasca se umple cu smantana si diferite arome pentru gust.

Pasca cu smantana se face din urmatoarele ingrediente:

Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu aluatul sfaramicios de tarta.

Ingrediente:

160 grame faina,
125 grame smantana,
150 grame unt proaspat,
sare.

Aceste legume rotunde, mici si verzi se prepara impreuna cu sos alb si se dau la cuptor.

Ingrediente:

- 1 kg varza,

O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana

Ingrediente:

- 6 dovlecei mijlocii,
- 2 linguri de unt sau untura,
- 2 linguri de branza,
- o lingura de pesmet,
- sare,
- 2 linguri de smantana.

Dovleceii se consuma in special vara cand sunt proaspeti in diferite combinatii.

Iata cum se prepara dovleceii gratinati umpluti cu branza de vaci:

Ingrediente:

Aceasta reteta cu praz are o consistenta cremoasa, prazul asezonandu-se cu smantana, lapte, unt si branza:

Ingrediente:

- o legatura buna de praz,
- o ceasca lapte,
- o lingura unt,
- o ceasca smantana,
- o  lingurita branza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mancarea de fasole verde se poate prepara cu rosii sau cu sos alb de smantana. Iata cum...
Daca papanasii prajiti nu sunt indicati pentru cei care sufera de bila, papanasii fierti sunt mult mai...
Pentru ca aceasta reteta sa fie una reusita, este necesar sa folosesti napi tineri, care sunt fragezi,...
Papanasii prajiti sunt un deliciu culinar ce poate fi servit ca desert. Ingrediente: - 300 grame...
Din morcovi se poate prepara o mancare cu sos de smantana care poate fi servita ca atare...
Mancarea de dovlecei cu sos poate fi pregatita in diverse variante: cu smantana, cu sos de rosii...