Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.
Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.
Ingrediente:
- 250 grame cascaval,
- 1/2 lingura de unt,
- o lingura de faina,
- o ceasca zeama de carne sau de lapte.
Pentru prajit:
- o lingura de faina,
- un ou,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura.
Mod de preparare:
Se taie cascavalul in cuburi mici.
Se face un sos alb ceva mai gros, din unt si faina si se stinge cu zeama de carne.
Cantitatea de sos trebuie potrivita atat, cat sa lege branza, nu mai mult, deoarece altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime.
Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu cascavalul.
Se fac crochete, se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in untura.
Mod de servire:
Crochetele de cascaval se servesc reci pe un platou.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.