Afla cum se prepara crochetele de cascaval

 Afla cum se prepara crochetele de cascaval

Crochetele de cascaval sunt un aperitiv la fel de gustos ca si buletele de cascaval.

Ingrediente:

- 250 grame cascaval,
- 1/2 lingura de unt,
- o lingura de faina,
- o ceasca zeama de carne sau de lapte.

Pentru prajit:

- o lingura de faina,
- un ou,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se taie cascavalul in cuburi mici.

2

Se face un sos alb ceva mai gros, din unt si faina si se stinge cu zeama de carne.

3

Cantitatea de sos trebuie potrivita atat, cat sa lege branza, nu mai mult, deoarece altfel crochetele devin cleioase, fara fragezime.

4

Se lasa sa se raceasca. Se amesteca sosul cu cascavalul.

5

Se fac crochete, se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in untura.

Mod de servire:

Crochetele de cascaval se servesc reci pe un platou.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mazarea verde este o reteta cu legume usor de preparat care poate fi consumata ca atare sau...
Pentru ca aceasta reteta sa fie una reusita, este necesar sa folosesti napi tineri, care sunt fragezi,...
Crochetele de ciuperci sunt un aperitiv cald excelent care poate fi servit inclusiv la micul dejun. Ingrediente: ...