Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Ceapa se umple cu diverse legume, cu carne sau cu usturoi.
Ceapa se umple cu diverse legume, cu carne sau cu usturoi.
Iata cum se prepara ceapa umpluta cu usturoi:
Ingrediente:
- 12 cepe mijlocii,
- 4 capatini de usturoi,
- 2 linguri ulei,
- sare, piper,
- o lingura pesmet.
Mod de preparare:
Se oparesc cepele si usturoiul cu apa clocotita.
Se scobesc cepele. Se piseaza in piulita de piatra usturoiul si miezul scos din ceapa, cu sare, piper si putin ulei.
Se umplu cu aceasta pasta cepele, se presara deasupra pesmet si se dau la cuptor intr-o farfurie cu putin ulei.
Se tin pana se rumenesc.
Mod de servire:
Ceapa umpluta cu usturoi se poate servi calda sau rece.
Pentru aceasta reteta puteti folosi ceapa uscata alba sau rosie, ultima dintre ele fiind recunoscuta pentru proprietatile ei terapeutice.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.