Fasole verde cu omleta la cuptor

Fasole verde cu omleta la cuptor

Fasolea verde cu omleta la cuptor este un fel de budinca cu legume si ou.

Ingrediente:

- 750 grame fasole,
- 3 oua,
- o lingura de faina,
- 3 linguri lapte,
- 2 linguri de unt,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata fasolea si se fierbe.

2

Se scurge si se asaza cu unt intr-o forma rezistenta la foc.

3

Separat se bat ouale ca pentru omleta, cu faina si lapte sau smantana.

4

Se potriveste de sare. Se toarna compozitia peste fasole si se da la cuptor.

5

Se tine pana se prinde ca o omleta.

Mod de servire:

Se serveste in forma de budinca.

Pentru ca preparatul sa fie unul rapid, in loc de fasole proaspata se poate folosi fasole verde la borcan/cutie care este deja fiarta.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Fasolea verde cu unt proaspat este o mancarica de legume usor de preparat. Ingrediente: - 1,500 kg...
Mancarea de fasole verde se poate prepara cu rosii sau cu sos alb de smantana. Iata cum...
O mancarica usor de preparat, ideala pentru vara este fasolea verde cu rosii. Ingrediente: - 1,500 kg...