Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite.
Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite.
Aceasta reteta se poate pregati dintr-un peste proaspat fara oase si chiar un pic mai gras, cum este somnul, morunul, salaul sau nisetrul.
Ingrediente:
- 500 g peste,
- sare,
- aluat de clatite (1 ou, 150 g ulei).
Mod de preparare:
Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn etc. Se curata pestele de pielita si de oase.
Se taie in bucatele mici de 3-4 cm si se da sare.
Se pregateste un aluat din clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat si se frige in untura multa.
Se serveste cald, ca aperitiv.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.