Cum sa-ti antrenezi musculatura partii superioare a corpului

Cum sa-ti antrenezi musculatura partii superioare a corpului

Iata cateva metode simple si rapide, prin care va puteti antrena musculatura partii superioare a corpului:

In primul rand trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru si fara sa fiti dependenti de sala de forta si de aparate, facand zilnic niste exercitii simple acasa, oricand aveti putin timp liber si fiind perseverenti.

Flotarile sunt cele mai simple, mai usoare si mai eficiente exercitii prin care va puteti intari musculatura partii superioare a corpului (abdomene, umeri, spate, brate). Este foarte important sa efectuati corect aceste exercitii, cu spatele drept, cu umerii perpendiculari pe brate si cu coatele indoite inspre interior. Faceti 3 seturi a cate 15, 25 si 50 de flotari, marind volumul pe masura ce le faceti. Nu aveti nevoie de pantofi speciali, aparate sau greutati pentru a efectua acest exercitiu. Aveti nevoie doar de o podea si de multa ambitie.

Tractiunile pe tocul usii va ajuta sa va intariti musculatura bratelor, pieptul si a spatelui. Tot ce trebuie sa facetie este sa va asezati sub tocul unei usi si sa va puneti mainile pe partile laterale ale usii, impingand cu putere.

Ridicarea greutatilor este un alt exercitiu, pe care il puteti face acasa, pentru a va intari musculatura bratelor. Tineti spatele drept si coatele pe langa corp. Ridicati greutatile, intr-un ritm moderat si lasati-le usor jos, pana la nivelul taliei, creand un unghi de 90 de grade intre brate si corp. Insprirati adanc cand ridicati greutatile si expirati, cand le coborati.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Mijlocul este format dintr-o serie complexa de muschi, care se intind de sub pectorali pana la pelvis,...
Exercitiile izometrice sunt o forma a antrenamentului de rezistenta in care participantii isi folosesc musculatura corpului pentru...
Adesea scaderea in greutate atrage dupa sine o serie de efecte secundare, printre care se numara si...